Libnet.ro
UNICEF

12:00

Topul celor mai sigure, ieftine si curate tari pe care turistii le pot vizita in 2017

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai sigure, ieftine si curate tari pe care turistii le pot vizita in 2017

Tarile europene domina clasamentul mondial care masoara puterea turismului, tinand cont de mai multe aspecte, printre care siguranta si curatenia. continuă pe Adevărul

Topul celor mai inteligente vedete de la Hollywood: IQ-uri superioare, autori de lucrari stiintifice si poligloti

Cand esti un star al filmelor de actiune sau o actrita cunoscuta pentru rolurile de comedie, publicul s-ar putea sa faca presupuneri incorecte cu privire la studiile tale, motiv pentru care poate parea surprinzator ca unii dintre cei mai cunoscuti artisti de la Hollywood sunt la baza doctoranzi, oameni de stiinta sau lingvisti.

eMAG reduceri. Topul celor mai atractive reduceri la electronice si electrocasnice

Sunt eMAG reduceri la laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

VIDEO TOP 5 Intalniri de la Miami - Halep vs Konta, pe lista celor mai spectaculoase dispute

Editia din 2017 a turneului de la Miami a fost una extrem de spectaculoasa, Nick Kyrgios, Roger Federer, Rafael Nadal sau Johanna Konta fiind doar cativa dintre cei care au avut evolutii incantatoare in cadrul competitiei americane. Intalnirea dintre Johanna Konta si Simona Halep, din sferturile de finala de pe tabloul feminin de simplu, ocupa locul 4 intr-un top al celor mai frumoase 5 partide disputate la Miami, realizat de site-ul tennisworld.

LPF a realizat echipa ideala a celor mai promitatori tineri din Liga I

O echipa ideala a celor mai tineri fotbalisti din primul esalon fotbalistic al tarii a fost realizata de revista oficiala a LPF.

Arsenie Boca, zece secrete ale celor mai puternice invataturi din Post

Parintele Arsenie Boca este considerat unul dintre marii duhovnici ai romanilor, iar viata simpla si invataturile sale, la care cu timpul au fost adaugate marturiile despre personalitatea sa, l-au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )