Libnet.ro
UNICEF

21:00

Topul celor mai bune fotografii facute cu telefonul. Tu poti crea asa ceva?

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune fotografii facute cu telefonul. Tu poti crea asa ceva?

Aceste fotografii au fost alese drept cele mai bune in cadrul competitiei Sony World Photography Awards. Locul I este al unui fotograf din Italia. continuă pe Adevărul

Cele mai bune fotografii realizate cu telefonul [FOTO]

Daca ti-ai spus ca nu poti face fotografii bune decat cu o camera foto foarte buna, avem cele mai bune 20 de imagini care sa te contrazica. Acestea au fost alesein cadrul competitieiSony World Photography Awards. La inceputul anului, World Photography Organisation a anuntat ca lanseaza o competitie dedicata fotografilor care pot surprinde momente inedite [].

Argesul intra in topul celor mai frumoase trasee de bicicleta cu provocatorul parcurs Dracula Bike

Intr-un clasament al celor mai apreciate trasee pentru bikerii nu neaparat profesionisti, ultimul circuitul propus Dracula Bike Fest zona Arefu-Vidraru are sanse mari la podium.

Argesul, in topul celor mai ridicole scandaluri in manastiri

Daca scandalurile de la nivelul bisericilor au devenit intamplari care abia daca mai mira, la manastiri, asteptarile sunt, parca, altele. Si totusi,de-a lungul anilor, blestemele, amenintarile si bataile n-au ocolit nici aceste sfinte lacasuri.

Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc se afla Romania?

The Intependent a publicat un top al statelor in care cetatenii au acces liber sa calatoreasca in alte tari, fara sa aiba nevoie de viza. Raportul a fost realizat de Henley Partners.

Cele mai bune camere foto cu GPS

Am intocmit un top cu cele mai bune camere foto cu GPS deoarece aceasta functie pare sa fie tot mai cautata in randul celor care achizitioneaza un nou aparat foto. Va amintiti pozele vechi facute la mare sau in vacante pe spatele carora parintii sau bunicii scriau cu creionul data si locul in care au [].

Cele mai bune camere foto cu GPS

Am intocmit un top cu cele mai bune camere foto cu GPS, deoarece aceasta functie pare sa fie tot mai cautata in randul celor care achizitioneaza un nou aparat foto.

Deciziile noastre sunt cele mai bune pentru Romania si partenerii nostri

Deciziile autoritatilor romane sunt cele cele mai bune pentru tara noastra si partenerii sai, a scris premierul Victor Ponta pe Twitter, ieri seara, ca raspuns la o pozitie exprimata de Ministerul rus al Afacerilor Externe.

Ponta raspunde MAE rus: DA, suntem constienti ca deciziile noastre sunt cele mai bune

Guvernul este foarte constient ca deciziile sale sunt cele mai bune pentru Romania si parteneri, spune premierul Ponta ca reactie la avertismentul MAE rus, care a transmis, dupa ce Executivul a aprobat proiectul.

Cele mai bune anvelope de vara pentru sezonul 2015

Ai nevoie de anvelope noi si performante pentru vara 2015? AnveloSHOP a comparat pentru tine toate testele de specialitate pentru anvelope de vara publicate in acest an de ADAC, Auto Bild, ACE GTU si Sports Auto. Afla acum care sunt cele mai bune anvelope pentru sezonul de vara 2015.

Cele mai bune reguli pentru un par rezistent si bogat care sa nu mai cada

Parul este foarte sensibil la o serie de factori externi si ajunge sa se deterioreze foarte repede si sa cada daca nu sunt respectate cele mai bune reguli pentru un par rezistent si bogat. Avand in vedere caparul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )