Libnet.ro
UNICEF

22:00

Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc se afla Romania?

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc se afla Romania?

The Intependent a publicat un top al statelor in care cetatenii au acces liber sa calatoreasca in alte tari, fara sa aiba nevoie de viza. Raportul a fost realizat de Henley Partners. continuă pe Adevărul

Cele mai puternice armate din lume in 2015

Puterea unei armate nu este dictata doar de numarul de tancuri si lansatoare de rachete. Cele mai puternice armate din lume depind de pregatirea trupelor, de resursele naturale pe care se pot baza in eventualitatea izbucnirii unui conflict si de infrastructura tarii respective. Topul cu cele mai puternice armate din lume s-a schimbat in 2015, in contextul in care bugetele militare au crescut considerabil.

Cea mai varstnica persoana din lume acum este o americanca

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au.

A murit cea mai batrana persoana din lume. Ce varsta avea

Japoneza Misao Okawa, care detinea titlul de cea mai batrana persoana din lume, a murit miercuri, la mai putin de o luna dupa ce sarbatorise aniversarea de 117 ani.

Cea mai varstnica persoana din lume a MURIT la 117 ani

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au spus ang.

Arsenie Boca, 10 secrete ale celor mai puternice invataturi din Post si explicatia unei porunci nestiute - cum se ruga Sfantul Ardealului, cel mai sever calugar

Postul e vechi si incepe odata cu omul. E prima porunca de stapanire de sine, scria parintele Arsenie Boca. Marele duhovnic al secolului trecut a lasat posteritatii o serie de invataturi despre post si rugaciune, menite sa ii ajute pe oameni sa inteleaga semnificatia lor.

Argesul intra in topul celor mai frumoase trasee de bicicleta cu provocatorul parcurs Dracula Bike

Intr-un clasament al celor mai apreciate trasee pentru bikerii nu neaparat profesionisti, ultimul circuitul propus Dracula Bike Fest zona Arefu-Vidraru are sanse mari la podium.

Topul celor mai bune fotografii facute cu telefonul. Tu poti crea asa ceva?

Aceste fotografii au fost alese drept cele mai bune in cadrul competitiei Sony World Photography Awards. Locul I este al unui fotograf din Italia.

Argesul, in topul celor mai ridicole scandaluri in manastiri

Daca scandalurile de la nivelul bisericilor au devenit intamplari care abia daca mai mira, la manastiri, asteptarile sunt, parca, altele. Si totusi,de-a lungul anilor, blestemele, amenintarile si bataile n-au ocolit nici aceste sfinte lacasuri.

Facebook are un nou sediu, unde functioneaza cel mai mare birou din lume

Facebook are un nou sediu, cu cel mai mare birou deschis in lume si cu un parc pe acoperis, informeaza agerpres. Noul sediu a fost mutat in Silicon Valley, avand o constructie destul de simpla si fara.

Cea mai TRISTA slujba din lume. Lasam in urma noastra o lumanare aprinsa si rostim o rugaciune

Unii oameni duc o viata solitara, nu au prieteni, rude si nimeni nu le calca pragul casei. in Japonia, mii de astfel de persoane mor si nimeni nu le simte lipsa, nimeni nu este alaturi de ei in ultimele clipe de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )