Libnet.ro
UNICEF

19:30

Topul celor mai jenante masini

Antena3 Antena3,
Topul celor mai jenante masini

Americanii au fost rugati sa numeasca masinile pe care le-ar fi rusine sa le conduca. Lider necontestat in acest anti-rating a fost declarat citycar-ul Smart ForTwo, iar inchide topul jenant, Nissan Murano. Soferii. continuă pe Antena3

Topul celor mai puternice firme din Brasov

Potrivit datelor din bilanturile companiilor depuse la ANAF pentru exercitiul financiar incheiat, 2012, compania Selgros Cash Carry se mentine in topul celor mai importante firme din Brasov la finele anului trecut, cu o cifra de afaceri de 3,462 miliarde de lei, intr-o usoara crestere fata de afacerile desfasurate in 2011, scrie bizbrasov. ro.

Sarkozy a revenit in topul celor mai importanti 50 de francezi si il devanseaza pe Hollande - presa

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe locul 44, relateaza Le Journal du Dimanche online, citat de Mediafax.

Sarkozy l-a depasit pe Hollande in topul celor mai importanti 50 de francezi

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe.

Sarkozy a revenit in topul celor mai importanti 50 de francezi si il devanseaza pe Hollande

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe locul 44, relateaza Le Journal du Dimanche online.

Jean Dujardin, depasit in topul celor mai bine platiti actori francezi

Joaca la Hollywood, unde sumele pentru un rol sunt mult mai mari ca in Europa, dar Jean Dujardin nu.

Sarkozy, mai important decat Hollande in topul celor mai importanti 50 de francezi.

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe locul 44, relateaza Le Journal du Dimanche online, potrivit Mediafax. Potrivit publicatiei, fostul presedinte francez este plebiscitat pe locul 3 al acestui clasament de catre categoria de varsta de peste 65 de ani, considerata un adevarat .

Top 10 cele mai fiabile masini second-hand in 2013

Compania britanica Warranty Direct realizeaza in fiecare an un top al celor mai fiabile masini second-hand din Marea Britanie.

Sharapova, dovada vie ca se castiga bine si in tenis. Rusoaica, in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume

Jucatoarea de tenis din Rusia, Maria Sharapova, ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume, pentru a noua oara la rand, cu un venit anual de 29 de milioane de dolari, scrie.

Top 10 cele mai scumpe masini din lume

Bugatti Royale Kellner Coupe, model din 1931, a fost vandut pentru 8,7 milioane dolari in 1987. Insa aceasta masina, ca de altfel multe altele,nu vor fi incluse in lista de mai jos, deoarece acestea nu mai sunt disponibile pe piata.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )