Libnet.ro
UNICEF

12:00

Topul celor mai mari proprietari de birouri din Romania: primii trei dezvoltatori detin un sfert din suprafetele celor mai mari 10 jucatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari proprietari de birouri din Romania: primii trei dezvoltatori detin un sfert din suprafetele celor mai mari 10 jucatori

Piata birourilor din Romania traverseaza una dintre cele mai dinamice evolutii ale sectorului imobiliar la nivel local, mai multi dezvoltatori importanti anuntand o serie de proiecte care vor completa peisajul de spatii de business din Capitala. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai mari proprietari de birouri din Romania: primii trei dezvoltatori detin un sfert din suprafetele primilor 10 jucatori

Piata birourilor din Romania traverseaza una dintre cele mai dinamice evolutii ale sectorului imobiliar la nivel local, mai multi dezvoltatori importanti anuntand o serie de proiecte care vor completa peisajul de spatii de business din Capitala.

Duster, Logan si Sandero, din nou in topul celor mai bine vandute masini din Rusia

Vanzarile de masini noi din Rusia au scazut cu 13,4% in luna februarie. Totodata, automobilele Duster, Logan si Sandero s-au mentinut si in acest an in top 25 cele mai bine vandute masini din aceasta tara.

Cele mai furate masini din Romania in ultimul an

Hotii de masini din Romania nu se lasa de meserie nici daca piata auto este la cel mai mic nivel din ultimii ani. Anul trecut, au sustras 1. 668 de autovehicule, majoritatea modele ale producatorului de automobile Dacia, potrivit Directiei de.

Fermierii romani din industria laptelui se plang de concurenta neloiala a producatorilor din Vestul Europei, care primesc subventii mult mai mari

Fermierii din industria laptelui acuza concurenta incorecta a producatorilor din Vestul Europei, acestia din urma primind subventii mult mai mari decat cei din Romania, astfel ca se ajunge in situatia in care crescatorii din tara noastra nu au tehnologii la fel de performante si, ca atare, si pretul de productie este mai mare.

Logan, Duster si Sandero, in top 25 al celor mai bine vandute masini in Rusia

Duster, Logan si Sandero s-au situat in februarie in topul celor mai bine vandute 25 de modele in Rusia, conform datelor publicate joi de Association of European Businesses AEB), insa livrarile de autoturisme si vehicule comerciale usoare pe aceasta piata au scazut cu 13,4%, la 111. 145 unitati, pe fondul problemelor cu care se confrunta economia si a deprecierii rublei, informeaza Reuters.

Ne aflam in cadrul celei mai mari transformari a sistemului din ultimii 26 de ani

Ne aflam intr-un moment istoric in sistemul international, suntem martorii uneia dintre cele mai mari transformari de sistem din ultimii 26 de ani, a declarat, ieri, Iulian Fota, fost consilier prezidential si expert in probleme de securitate, la o conferinta cu privire la politica externa a tarii noastre, referindu-se la dezoccidentalizarea lumii si la necesitatea ca tarile sa se pozitioneze adecvat fata de acest fenomen, la anxietatea care stapaneste lumea politica de astazi si la un cod portocaliu sub care se afla regiunea Romaniei dupa anexarea Crimerii.

Cristi Pascu porneste in cautarea celui mai bun hairstylist din Romania

Sfarsitul de saptamana debuteaza cu o veste buna. De astazi, au inceput inscrierile la editia 2016 a concursului Cel mai bun Hairstylist din Romania. Cei mai talentati hairstylisti au sansa de a-si schimba viata.

Revista Presei: Tema retrocedarilor ilegale si scandalul interceptarilor, tratate de presa din Romania

Presa din Romania dezbate pe larg, sambata, subiecte legate de retrocedarile ilegale in care sunt implicati cel mai bogat israelian, printul Paul si oameni de afaceri romani. Si scandalul interceptarilor, dupa decizia CCR, este discutat de jurnalisti, mai ales ca, vineri seara a avut loc o sedinta a CSAT. Si Simona Halep este elogiata de ziaristii romani.

Grupul italian Calzedonia deschide primul magazin Tezenis din Romania, in urma unei investitii de aproape 400.000 de euro

Grupul italian Calzedonia, care mai detine in Romania brandul de lenjerie Intimissimi, a inaugurat primul magazin Tezenis din Romania, in AFI Palace Cotroceni, in urma unei investitii de aproximativ 400. 000 de euro.

Cat sunt de pregatite serviciile medicale de urgenta din Romania pentru situatii de criza

Dupa tragedia de la Colectiv, in sistemul romanesc de urgenta vor fi implementate o serie de masuri, precum crearea unui dispecerat comun si pregatirea unor persoane special calificate pentru situatii de criza. Propunerile au fost formulate de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), a carui activitate a fost contestata recent de Asociatia Serviciilor de Ambulanta din Romania SAJ). Astfel, SAJ a acuzat DSU ca vrea sa ingradeasca activitatea Serviciului de Ambulanta din Romania.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2889 seconds )