Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un local din Cluj, in topul celor mai bune si secrete baruri din lume FOTO

Adevărul Adevărul,
Un local din Cluj, in topul celor mai bune si secrete baruri din lume FOTO

Un local din Cluj este pe podium intr-un top sapte al celor mai bune si secrete baruri din lume intocmit de popularul site boredpanda. com. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai bune zece companii din industria de fashion pentru care sa lucrezi

Industria de fashion este una dintre cele mai competitive si dinamice sectoare ale economiei globale, cu companii de top care-si disputa pozitiile dominante in randul celor mai profitabili si sustenabili jucatori globali. Va prezentam un clasament al.

Actiunea Rusiei in Ucraina, un obstacol in calea unor relatii mai bune intre Washington si Moscova

Actiunea Rusiei in Ucraina reprezinta un obstacol in calea unor relatii mai bune intre Washington si Moscova, i-a transmis secretarul se stat american Rex Tillerson presedintelui ucrainean Petro Porochenko intr-o convorbire telefonica, transmite AFP.

Rex Tillerson: Actiunea Rusiei in Ucraina, un obstacol in calea unor relatii mai bune intre Washington si Moscova

Actiunea Rusiei in Ucraina reprezinta un obstacol in calea unor relatii mai bune intre Washington si Moscova, i-a transmis secretarul se stat american Rex Tillerson presedintelui ucrainean Petro Porochenko intr-o convorbire telefonica, relateaza AFP.

A treia editie SPOTLIGHT - Festivalul International al Luminii a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene ale culturii

Ajuns la a treia editie, Spotlight - Festivalul International al Luminii, organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene care gazduiesc evenimente de acest gen. Timp de 4 zile, intre 20 si 23 aprilie, Calea Victoriei a fost transformata intr-o expozitie gigant de cele peste 20 de instalatii ale artistilor romani si internationali, pe traseul dintre Muzeul National de Arta al Romaniei si Splaiul Independentei.

Directorul Salii Polivalente din Cluj-Napoca a batut un angajat pe culoarele complexului - VIDEO

Directorul Salii Polivalente din Cluj-Napoca a batut un angajat pe culoarele complexului, informeaza presa clujeana. in sala s-au incheiat recent Europenele de gimnastica. Ionut Rusu i-a aplicat.

Lupte K1 la Sala Polivalenta din Cluj: Directorul a luat la bataie un angajat (VIDEO)

Scene de K1 la Sala Polivalenta din Cluj. Seful institutiei a transformat coridoarele in ring, incepand sa bata cu pumnii si picioarele un subordonat. Ionut Rusu s-a enervat peste masura.

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte de astazi la electronice si electrocasnice

In aceasta perioada exista mai multe oferte atractive la eMAG, atat la electrocnice, cat si la electrocasnice. Sunt reduceri eMAGla laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

Federatia de Alpinism, despre tragedia din Masivul Retezat, in care doi copii si-au pierdut viata: Accidentele pot aparea chiar si in cazul celor mai experimentati practicanti

Chiar si cei mai experimentati alpinisti pot pica victimele accidentelor din zna montana, se arata intr-un comunicat comun de presa al Federatiei Romane de Alpinism si Escalada FRAE), al Asociatiilor Profesionale de Ghizi Montani AGMR si SGLM), al Clubului Alpin Roman CAR) si al Clubului Sportiv Vertical Sport. Precizarea vine dupa ce doi copii alpinisti au murit, sambata dupa-amiaza, intr-o avalansa in Masivul Retezat.

Care sunt tendintele auto in 2017 pe baza celor mai impresionante masini prezentate recent

Salonul Auto de la Shanghai ne-a aratat care este directia in care merge lumea automobilului: pe de o parte, masini mici, eficiente din punctul de vedere al spatiului sau consumului, masini electrice sau hibride, pe de alta parte modele SUV, pentru elita care-si permite taxele. Shanghai Auto Show este ultima mare intalnire auto pana in [].

Senatorul PMP Traian Basescu: Pentru scrierea Codurilor penale s-au platit zece milioane de dolari celor mai luminate minti din mediul academic romanesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, in Comisia juridica a Senatului, ca pentru scrierea actualelor Coduri s-au platit cu zece milioane de dolari cele mai luminate minti ale mediului academic romanesc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )