Libnet.ro
UNICEF

11:30

Topul celor mai proaste filme din istorie. Pelicula care ocupa primul loc

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai proaste filme din istorie. Pelicula care ocupa primul loc

Jurnalistii britanici de la Standard. co. uk au intocmit un top al celor mai proaste filme din istorie. Pe primul loc in acest top se afla un film regizat de faimosul actor John Travolta. continuă pe Adevărul

Topul celor mai sigure masini din lume - studiu IIHS

Pe fiecare continent exista cel putin o organizatie care se ocupa cu testarea sigurantei vehiculelor noi in caz de accidente. in Europa avem Euro NCAP, iar in Statele Unite ale Americii exista National Highway.

UBB e singura universitate din Romania prezenta in topul celor mai bune 500 universitati din lume in cercetarea economica

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj ramane singura universitate din Romania prezenta in topul celor mai bune 500 universitati din lume in cercetarea economica.

Antreprenor IT roman: Angajarea celor mai bune CV-uri nu duce la nimic nou in afaceri

Nu aduce nimic nou intr-o afacere angajarea celor mai bune CV-uri, spune un antreprenor IT din Romania, adept al unui mediu de lucru in care nu exista idei proaste si intrebari stupide, potrivit EU-Startups. com.

Top 5 cele mai amuzante comedii din istorie la care sigur te vei uita de mai multe ori

Daca esti fan al acestui gen de filme, ti-am pregatiti o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile de care sa te poti bucura. in Romania, ultimele cateva luni au fost.

Cel mai puternic supercomputer din lume, pus la treaba in lupta cu pandemia

Expertii se vor folosi de cel mai puternic supercomputer din lume pentru a incerca sa contribuie la rezolvarea problemei cu care ne confruntam in prezent, la nivel global. Departamentul de.

Nu este banc. Pe ce data e nascut Florin Citu. Cel mai mare esec din cariera lui

Detalii despre Florin Citu! Iata tot ce este mai putin cunoscut despre senatorul roman! Pe ce data e nascut, care a fost evoutia sa si care a fost cel mai mare esec din cariera de pana acum? Despre Florin Citu: Cel mai mare esec din cariera lui Florin-Vasile Citu este un senator roman, nascut pe .

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

Wizz Air anuleaza mai multe zboruri din Germania si Spania catre Romania

Operatorul aerian Wizz Air anuleaza, miercuri, 11 martie, mai multe zboruri din Germania si Spania catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara in actualul context de infectari cu coronavirus, informeaza compania.

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume acum, la 19 ani

Thylane Blondeau a fost considerata drept cea mai frumoasa fetita din lume pe cand avea doar 5 ani. A realizat pictoriale pentru marile reviste de moda si a defilat pe podium pentru marii designeri ai lumii. Iata cum arata acum, la 19 ani! .

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )