Libnet.ro
UNICEF

09:15

Topul celor mai sanatoase alimente din lume

Antena3 Antena3,
Topul celor mai sanatoase alimente din lume

Nu toate alimentele care sunt expuse pe rafturi sunt sanatoase. Iata care este topul celor mai sanatoase alimente din lume: Fructe Legume Cascavalul Laptele Iaurtul grecesc Paine din. continuă pe Antena3

Topul celor mai sanatoase alimente din lume

De fiecare data cand intri in supermarket, cea mai importanta este alegerea pe care o faci. Nu toate alimentele care sunt expuse pe rafturi sunt sanatoase si ne ajuta sa ne mentinem astfel. Trebuie doar sa le alegi pe cele potrivite pentru a avea o viata mai buna.

FOTO. Cea mai cautata terorista din lume. Jihadista britanica Sally Jones le invata pe femeile din toata lumea sa se arunce in aer pentru Statul Islamic

De mai bine de doi ani, jihadista britanica Sally Jones este cea mai cautata terorista din lume. De cand a fugit din Kent in Siria, pentru a se casatori cu Junaid Hussain, un luptator ISIL Statul Islamic din Irak si Levant) din Birmingham, o serie de mesaje descoperite pe retelele de socializare sunt singurele indicii despre viata acestei femei din interiorul califatului terorist, relateaza The Telegraph.

VIDEO China aproape a terminat constructia celui mai inalt pod din lume

Inginerii chinezi au terminat structura de baza a ceea ce va deveni cel mai inalt pod din lume, scrie The Guardian.

Ministrul Voiculescu, la 33 de ani: Ma consider cel mai bogat om din lume

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are 33 de ani si se considera cel mai bogat om din lume. Declaratia a fost facuta chiar de seful de la Sanatate, sambata, la Antena 3. Ma consider cel.

Topul celor mai amuzante culmi in bancurile romanilor. Ce varf defineste sa stai in picioare intr-un autobuz gol

Prin mesajele pline de ironie, culmile reusesc sa starneasca hohote de ras si printre cei mai pretentiosi amatori de umor.

Justin Bieber, detronat in topul celor mai vizionati artisti pe YouTube: Cine ocupa acum primul loc

Cantaretul canadian Justin Bieber 22 de ani) nu mai este cel mai vizualizat artist de pe YouTube, locul sau fiind ocupat acum de un artist mexican, potrivit Billboard, citat de Digi24. ro.

E oficial: Bill Gates nu mai e cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit la avere

Amancio Ortega, antreprenorul din Spania care a pus pe picioare brandul Zara, l-a depasit pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates si a devenit cel mai bogat om de pe Planeta. Actiunile detinute de Ortega la.

11 septembrie in istorie: America sub teroarea celor mai grave atentate din istorie. Ungaria deschide Cortina de Fier

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 11 septembrie .

Dispare unul dintre cele mai importante telefoane din lume

Microsoft va inceta sa mai vanda telefoane din brandul Lumia pana la sfarsitul acestui an, anunta Slash Gear. Brandul Lumia fost produsul unui parteneriat cu Microsoft pentru a crea si.

Roman Abramovich si colectia sa IMPRESIONANTA de masini. Cum arata cele mai tari autovehicule din parcul auto al miliardarului (VIDEO)

Roman Abramovich este unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Cel recunoscut pentru faptul ca detine clubul de fotbal Chelsea are o mare pasiune pentru masini, iar parcul sau auto personal este unul de-a drep.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )