Libnet.ro
UNICEF

09:15

Topul celor mai socante morti din seriale

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai socante morti din seriale

Telespectatorii devotati serialelor au fost intotdeauna atrasi de deznodamantul evenimentelor pe care le urmareau. Uneori, firul povestii le oferea surprize neplacute si le arata cum personaje pe care le indrageau dispareau prematur din actiune. De la Lost la House of Cards si pana la Greys Anatomy sau Seinfeld, toate au continut astfel de scene. Atentie, articolul de mai jos poate releva detalii pe care inca nu le stiti. continuă pe Adevărul

Topul celor mai scumpe boli. Tratamentul a doi pacienti cu boala Gaucher costa bugetul CJAS 160.000 de lei pe luna

000 de lei pe luna. La atat se ridica tratamentul in cea mai scumpa boala diagnosticata la pacienti din judetul Salaj. Cum la nivelul judetului exista doi astfel de pacienti, suma pe care Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate CJAS) Salaj ajunge, in fiecare luna, la 160. 000 de lei.

FOTO Clasamentul celor mai luxoase hoteluri din lume

O cladire istorica, un fost palat din apropierea sitului Machu Picchu a fost catalogat drept cel mai luxos hotel din lume in cadrul unui top zece al celor mai spectaculoase locuri de cazare.

Greva pe mai multe aeroporturi din Frankfurt: Lufthansa anuleaza aproape 600 de zboruri

Aproape 600 de zboruri vor fi anulate din cauza grevei la Lufthansa! Compania aeriana germana va anula zboruri germane si intraeuropene, din cauza unei greve a personalului de la sol in mai multe aeroporturi din.

Greva pe mai multe aeroporturi din Frankfurt: Lufthansa anuleaza aproape 600 de zboruri.

Compania aeriana germana,Lufthansa, va anula zboruri germane si intraeuropene, din cauza unei greve a personalului de la sol in mai multe aeroporturi din Frankfurt, aeroportul numarul trei la nivel european, potrivit B1. Sindicatul german Verdi a cerut personalului de la sol din mai multe aeroporturi din tara sa faca greva joi, in cadrul unui conflict privind salariile. Verdi conteaza pe participarea a 1. 400 de membri ai personalului de la sol al aeroportului. Citeste si: Pilotii Lufthansa .

Innovate now! reuneste la Bucuresti cele mai reprezentative nume din domeniul inovatiei.

Conferinta Innovate now!, care va avea loc in data de 10 aprilie la hotelul Crowne Plaza Bucuresti, este un eveniment inedit, care va aborda problematica inovatiei si va reuni unele dintre cele mai reprezentative nume din acest domeniu. La eveniment organizat de Linkage Romania si Quest Advisors, in parteneriat cu revista Cariere, Institutul Aspen Romania, AmCham Romania The American Chamber of Commerce in Romania) si Maastricht School of Management Romania vor participa .

Basescu a decorat mai multe personalitati din R.Moldova. ...

Presedintele Traian Basescu a decorat, miercuri, mai multe personalitati din Republica Moldova, printre care Mircea Druc, Alexandru Mosanu, Dorin Chirtoaca si Nicolae Botgros. In semn de inalta pretuire pentru indelungata si prestigioasa activitate pusa in slujba promovarii culturii, limbii si spiritualitatii romanesti in Republica Moldova, contribuind, pe aceasta cale, la intarirea relatiilor bilaterale speciale, presedintele Traian Basescu a conferit Ordinul National Steaua Romaniei - in .

Mai multe aeroporturi din Germania se vor afla, joi, in greva

Sindicatul german Verdi a cerut personalului de la sol din mai multe aeroporturi din tara, intre care si cel din Frankfurt, sa intre in greva joi. Aeroporturile Frankfurt si Munchen, cele doua cele mai.

BNP Paribas, cea mai mare banca din Franta, desfiinteaza 1.600 de locuri de munca in Ucraina, din cauza crizei

BNP Paribas, cea mai mare banca din Franta, va desfiinta pana anul urmator 1. 600 de locuri de munca la subsidiara din Ucraina, dintr-un total de circa 7. Decizia are loc in contextul tulburarilor interne.

Pretul aurului a scazut la cel mai redus nivel din ultima luna

Pretul aurului a scazut luni la cel mai redus nivel din ultima luna, in perspectiva majorarii dobanzilor in SUA, anul viitor, care reduce atractivitatea metalului pretios, pentru constituirea de rezerve, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

Eurostat: 920 de solicitari de azil admise de Romania anul trecut, cele mai multe venind din partea sirienilor

Romania a admis, in 2013, 920 de solicitari de azi, cele mai multe venind din partea unor cetateni sirieni. Potrivit unuiraport Eurostat, Bucurestiul a primit 1. 495 de solicitari de azi, cele mai multe fiind.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )