Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO Clasamentul celor mai luxoase hoteluri din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Clasamentul celor mai luxoase hoteluri din lume

O cladire istorica, un fost palat din apropierea sitului Machu Picchu a fost catalogat drept cel mai luxos hotel din lume in cadrul unui top zece al celor mai spectaculoase locuri de cazare. continuă pe Adevărul

Radu Banciu: Romania se afla pe locul 90 in topul celor mai fericite tari din lume, cam ca si la fotbal

Jurnalistul Radu Banciu a citit, vineri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, topul celor mai fericite tari din lume, cu Romania clasata pe locul 90. 20 martie, dupa cum.

Cei mai bogati oameni din lume au castigat peste 25 miliarde dolari

Cei mai bogati 300 de oameni din lume si-au adaugat 25,6 miliarde dolari la averile lor insumate, dupa ce, saptamana aceasta, guvernul Statelor Unite ale Americii a adoptat sanctiuni impotriva unor miliardari rusi, potrivit Bloomberg. Cel mai castigat a fost Amancio Ortega 77 ani), cofondatorul Inditex, cel mai mare lant commercial de imbracaminte din lume. Spaniolul a castigat 2,8 miliarde de dolari, dupa ce veniturile companiei au crescut cu 2% in ultima luna.

Cele mai fericite tari din lume. Romania, in top

Jetpac, un start-up din zona retelelor sociale, a analizat peste 150 de milioane de fotografii afisate pe conturile utilizatorilor de Instagram o aplicatie foto detinuta de Facebook) din 6. 000 de orase la nivel global si a realizat un clasament al.

Vacanta printre flori? Cea mai mare gradina din lume a fost deschisa pentru public

Parcul Keukenhof din Olanda, cea mai mare gradina de flori din lume, cu peste 7 milioane de plante inflorite, si-a deschis joi portile pentru publicul larg, cu ocazia celei de-a 65-a aniversari a acestei expozitii, informeaza AFP.

FOTO A fost vandut cel mai scump caine din lume

Un pui de mastiff tibetan a fost vandut, in China, pentru aproape 1,5 milioane de euro, devenind cea mai scumpa tranzactie de acest gen.

Vacanta printre flori? Cea mai mare gradina de flori din lume, cu 7 milioane de plante inflorite, a fost deschisa pentru public

Parcul Keukenhof din Olanda, cea mai mare gradina de flori din lume, cu peste 7 milioane de plante inflorite, si-a deschis joi portile pentru publicul larg, cu ocazia celei de-a 65-a aniversari a acestei expozitii, informeaza AFP.

Ce facilitati ciudate ofera cele mai de lux hoteluri din lume

Tocmai pentru ca este o foarte mare concurenta pe piata hotelurilor de lux, unele dintre ele au incercat sa se evidentieze oferind oaspetilor facilitati dintre cele mai ciudate. De la sapunuri pe comanda si pana la tot felul de trucuri pentru un somn mai linistit si mai odihnitor, sau apa imbogatita cu vitamine si clorofila, pentru o sanatate de fier, iata in continuare cateva dintre acestea!.

intreruperi de energie electrica in mai multe zone din Crimeea.

Mai multe regiuni din Peninsula Crimeea au ramas fara curent electric, duminica seara, din motive necunoscute, au anuntat autoritatile locale proruse, relateaza AFP, citata de Mediafax. Locuitorii districtelor Feodosia si Djankoi au declarat pentru AFP ca sate si districte din regiunea lor nu aveau curent electric. La Simferopol, principalul oras din Crimeea, strada Karl Marx din centrul orasului era in intuneric, dar si unul dintre principalele hoteluri din centru. Oamenii foloseau torte .

Unde se afla cele mai vechi constructii din piatra din lume?

Ggantija, Hagar Qim, Mnajdra si Tarxien sunt patru temple preistorice, unice in lume. Despre acestea se crede ca sunt cele mai vechi structuri din piatra. Datand din anii 4000 2500 i. Hr. , ele sunt mai vechi si decat.

Preturile locuintelor din Romania au avut cea mai mare scadere din 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din lume, respectiv de aproape 10,5%, fata de circa 6% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )