Libnet.ro
UNICEF

09:15

Topul celor mai tineri scriitori din lume. Cine este romanca aflata in topul select

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai tineri scriitori din lume. Cine este romanca aflata in topul select

Sa reusesti sa publici o carte, ba chiar si la o editura de top inainte de a implini 18 ani, este cu adevarat o raritate. Sunt insa cateva zeci de scriitori geniali care au scris si publicat inainte de a face 18 ani. Mai mult, cativa dintre ei au publicat carti inainte sa fi implinit 15 ani. O romanca se afla in acest top foarte select. continuă pe Adevărul

Topul celor mai proaste sosele din judet. O treime din cei peste 1.300 de kilometri de drumuri judetene sunt rele

O treime din drumurile judetene ale Hunedoarei sunt considerate drumuri rele, potrivit celui mai recent inventar realizat de autoritati.

Cel mai batrn paianjen din lume a murit ntepat de o viespe

Cel mai batran paianjen cunoscut de cercetatori a murit la varsta de 43 de ani dupa ce a fost monitorizat din 1974 si pana acum pentru un studiu din Australia, scrie Guardian.

Mesajele scandaloase ale celui mai rau sef din lume

Aproape orice sef este pus intr-o lumina buna in comparatie cu omul de afaceri american Edward Mike Davis. Davis a murit in septembrie 2016, la varsta de 85 de ani, lasand in urma o colectie de mesaje.

Mircea Badea: Proprietarii Loft sunt cei mai destepti oameni din lume

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei ce se intampla in aceste zile pe litoralul romanesc. Realizatorul Tv a avut si cuvinte de lauda la adresa proprietarilor cunoscutului local.

Copilul celor mai batrani parinti din Marea Britanie a fost luat de serviciile sociale. Cuplul e devastat

Doi batrani, care au devenit cei mai varstnici parinti din Marea Britanie, au ramas fara copil, dupa ce serviciile sociale l-au luat din grija lor.

Subiectele zilei:Cum a ajuns Amazon cel mai valoros brand din lume; A nceput vacanta de 1 mai a romnilor refugiati politic! Mazare si-a invitat prietenii n Madagascar; Romnia rateaza din nou...

Romeo si Julieta de la Ighisul Nou: povestea care se ascunde in spatele cazului barbatului care a batut cu biciul doua fete intr-o scoala. Toata Romania a putut urmari. De ce s-au iscat disputele dintre SUA si Germania. Cancelara federala Angela Merkel se intalneste cu presedintele american Donald Trump la Washington. Germania si SUA raman.

Locurile celor mai stranii fenomene din Muntii Carpati: grotele ucigase, padurea vindecatoare si vulcanii noroiosi

O multime de locuri din Muntii Carpati impresioneaza prin fenomenele naturale petrecute in jurul lor si prin legendele iscate de acestea.

De Ziua Muncii, sa ntrebam n cor: Oglinda, oglinjoara, care e cea mai robotizata tara?

Reducerea normei orare zilnice de lucru sta la originea semnificatiei zilei de 1 mai, aceea de sarbatoare internationala a muncitorilor. in anul 1872, circa 100 de mii de lucratori din New York, majoritatea din industria constructiilor, au facut greva, cerand reducerea timpului de lucru la 8 ore. De atunci, lucrurile s-au schimbat enorm; utilizarea robotilor s-a extins considerabil in intreaga lume, iar automatizarea productiei a urcat la 74 de roboti la 10000 de angajati. Densitatea medie a robotilor in Europa este de 99 de unitati la 10. 000 de salariati) in America de Sud e de 84 iar in Asia 63 de unitati. Topul celor mai automatizate tari din lume arata cam asa: Coreea de Sud, Singapore, Germania, Japonia, Suedia, Danemarca si SUA sursa: statisticile World Robot 2017, ale Federatiei Internationale de Robotica -IFR). Vezi in text pe ce loc se afla Romania din acest punct de vedere.

Cele mai periculoase droguri vandute in cluburi. Pontul unui barman din Vama Veche: Aveti grija unde va lasati paharul!

Profesionisti cu experienta in bransa, care vor ca distractia in barurile lor sa contina si amintiri frumoase, nu doar mahmureala, fac cateva recomandari celor care vor sa se distreze fara limite. Acestia vorbesc despre drogurile recreationale si despre atentia cu care trebuie sa-ti pazesti paharul cand esti in club.

S-a marit numarul romanilor din Madagascar. Cine i s-a alaturat lui Radu Mazare

Radu Mazare nu are de gand sa se intoarca in Romania. Si nu doar ca nu se intoarce, dar si-a chemat si prietenii acolo, de 1 Mai. Sunt mai multe persoane care isi vor petrece aceasta minivacanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )