Libnet.ro
UNICEF

18:00

Topul TripAdvisor al celor mai bune hoteluri all inclusive din 2020

Adevărul Adevărul,
Topul TripAdvisor al celor mai bune hoteluri all inclusive din 2020

Daca inca nu v-ati hotarat ce sa alegeti pentru urmatoarea vacanta,TripAdvisor vine cu recomandari de statiuni all inclusive pentru concediile din 2020. continuă pe Adevărul

Topul celor mai mari scandaluri sexuale din Evul Mediu. Cine a fost prima femeie executata pentru lesbianism

Mai multe scandaluri sexuale au zguduit Europa in Evul Mediu, in unele dintre acestea fiind implicate nume sonore. Va prezentam in cele ce urmeaza o selectie a celor mai notorii scandaluri sexuale din Evul Mediu.

Topul celor mai cautate joburi din 2019: Soferi, contabili si locuri de munca part time

Aproape 4 milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe o platforma de recrutare online din Romania. Urmatoarele cele mai cautate joburi au fost cele de contabili si economisti, care au adunat, cumulat, aproape 3 milioane de cautari. Foarte activi anul trecut au fost si inginerii, care au vrut sa-si schimbe locul de munca 8213; pentru aceasta specializare au fost inregistrate peste 1,2 milioane de cautari.

Topul celor mai amuzante nume de familie din Romania

Alegerea prenumelui este de multe ori o misiune dificila pentru parinti, care incearca sa gaseasca o solutie potrivita, astfel incat sa nu-i dezamageasca pe copii mai tarziu. O situatie mai dificila este atunci cand numele, mostenit din neam in neam, este cel putin dubios si amuzant.

Top 10: cele mai bune tari in care sa iti cresti copiii

Danemarca este considerata a fi cea mai buna alegere pentru cuplurile cu copii, care cauta o tara in care sa ii creasca in siguranta pe cei mici, sa aiba un sistem educational dezvoltat si sa le fie acoperite nevoile de ingrijire a sanatatii. Vezi care.

Sibiul, nominalizat printre cele mai bune destinatii turistice din Europa

Sibiul a fost nominalizat sa concureze in acest an pentru cea mai buna destinatie turistica europeana, transmite Agerpres. Orasul din inima Transilvaniei apare intre nominalizarile facute.

Farmaciile din Romania au intrat in 2020 cu cele mai bune rezultate din istorie. Care sunt cei mai mari jucatori

Daca pentru mare parte din retailul romanesc, varful de sezon a fost reprezentat de sarbatorile de Craciun si Anul Nou, pentru farmacii abia acum urmeaza cea mai importanta perioada din an.

Cele mai bune bancuri cu fotografi. Ce face un fotograf cand este inselat de sotie cu cel mai bun prieten al sau

Si fotografii sunt personaje de bancuri care starnesc amuzamentul. Mai jos va prezentam o selectie de glume despre ei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )