Libnet.ro
UNICEF

14:15

Simona Halep ar putea reveni pe primul loc mondial la turneul de Grand Slam la care se simte cel mai bine. Cum stau romancele in clasamentul WTA inainte de Roland Garros

B1 B1,
Simona Halep ar putea reveni pe primul loc mondial la turneul de Grand Slam la care se simte cel mai bine. Cum stau romancele in clasamentul WTA inainte de Roland Garros

Dupa triumful de la Roma, Simona Halep si-a consolidat a doua pozitie in ierarhia mondiala a jucatoarelor profesioniste de tenis. Mai mult decat atat, romanca se afla la mai putin de 1. 500 de puncte. continuă pe B1

Simona Halep se apropie de primul loc mondial. Comparatie cu Serena Williams la titlurile cucerite

Titlul cucerit la Roma, al 22-lea in cariera, o apropie pe Simona Halep de prima pozitie a ierarhiei mondiale WTA.

Simona Halep a invins-o pe Garbine Muguruza si joaca in finala turneului de la Roma

Simona Halep, numarul 2 in tenisul mondial, a invins-o pe Garbine Muguruza si joaca in finala turneu.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma, dupa ce a castigat primul set cu 6-0, iar in setul 2 Karolina Pliskova a abandonat partida la scorul de 2-1. Halep a castigat pentru prima data turneul de la Roma.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Diferenta fata de Ashleigh Barty s-a micsorat

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, dar diferenta fata de Ashleigh Barty, ocupanta primei pozitii, s-a micsorat dupa ce Simona a castigat turneul Premier 5 de la Roma.

Simona Halep a surprins audienta imediat dupa finala castigata la Roma. Cui i-a transmis un mesaj

Simona Halep, numarul doi mondial, a castigat, luni, turneul WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa ce adversara sa din finala, Karolina Pliskova, a abandonat la scorul de 6-0, 2-1 pentru.

Cati bani a castigat Simona Halep la turneul de la Roma

Simona Halep a castigat turneul de la Roma dupa ce adversara din finala, Karolina Pliskova, a abandonat. Astfel, romanca si-a adaugat in vitrina un nou trofeu, dar va fi recompensatasi cu o suma.

Simona Halep a castigat turneul de la Roma! Karolina Pliskova a abandonat

Simona Halep, numarul doi in clasamentul feminin al tenisului, a castigat, luni, turneul de la Roma.

Simona Halep l-a dat de gol pe Darren Cahill. Obiectul vestimentar pe care nu il schimba des

Dupa victoria superba cu Garbine Muguruza, Simona Halep a povestit amuzata despre un obiect vestimentar purtat obsesiv de antrenorul ei, Darren Cahill. Simona Halep, amuzata de obiceiul lui Darren Cahill. Austrelianul are un obiect vestimentar pe care nu il schimba des: A inceput turneul cu ea, nu cred ca o va lasa Pe langa relatia .

Cate trofee WTA a castigat Simona Halep de-a lungul carierei

Simona Halep a castigat, luni, pentru prima data turneul de la Roma, dupa ce sportiva din Cehia Karolina Pliskova s-a retras in setul doi, la 6-0, 2-1 pentru romanca. Astfel, Halep ajunge la 22 de trofee.

VIDEO Simona Halep, campioana la Roma (6-0, 2-1, abandon Karolina Pliskova) A treia oara a fost cu noroc

A treia oara a fost cu noroc, iar Simona Halep a devenit singura jucatoare din Romania care a reusit sa castige turneul WTA de la Roma. Finala a fost una atipica, bucuria castigarii trofeului fiind un pic umbrita de abandonul Karolinei Pliskova dupa doar 31 de minute. Simona conducea cu 6-0 si 2-1 cu break), prestatia ei fiind una impecabila. Este titlul cu numarul 22 din cariera jucatoarei noastre al treilea consecutiv), iar nivelul increderii ar trebui sa fie la cote ridicate pentru Roland Garros 27 septembrie - 11 octombrie).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )