Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tot mai multe cazuri de gripa inregistrate in tara. Dambovita, printre cele mai afectate judete

Adevărul Adevărul,
Tot mai multe cazuri de gripa inregistrate in tara. Dambovita, printre cele mai afectate judete

Activitatea gripala a evoluat cu tendinta de extindere regionala in zona de sud-est. Bucurestiul, Constanta, Olt si Dambovita se numara printre zonele cele mai afectate din aceasta regiune, noteaza specialistii. continuă pe Adevărul

PROGNOZA METEO Dupa ninsori vin ploile in mai multe regiuni din tara

Meteorologii atrag atentia ca in urmatoarele doua saptamani ninsorile vor fi inlocuite cu ploile, in mai multe regiuni din tara. Asa arata prognoza meteo valabila in perioada 23 ianuarie - 5 februarie 2017.

Noi proteste impotriva gratierii sunt anuntate astazi in mai multe orase din tara si in diaspora

Noi proteste fata de proiectele de ordonante de urgenta privind gratierea si Codul penal, promovate de Ministerul Justitiei, sunt anuntate pe Facebook, pentru astazi, la ora 17. 00, in Bucuresti si mai multe orase din tara, dar si la Copenhaga, Oslo, Londra sau Paris.

Noi proteste impotriva gratierii au loc astazi in mai multe orase din tara si in diaspora

ACTUALIZARE 17:40 Aproape 2. 000 de persoane la protestul din Cluj fata de ordonantele Guvernului privind gratierea si Codul Penal Aproape 2. 000 de persoane s-au adunat, in aceasta seara, in Piata Unirii, din Cluj-Napoca, la mitingul de protest fata de proiectele de ordonante de urgenta ale Guvernului care vizeaza gratierea si Codul Penal. *ACTUALIZARE 17:20 Protestarii continua sa se adune in Bucuresti *ACTUALIZARE 17:15 Primii protestatari au ajuns in Piata Universitatii --------- Noi proteste fata de proiectele de ordonante de urgenta privind gratierea si Codul penal, promovate de Ministerul Justitiei, sunt anuntate pe Facebook, pentru astazi, la ora 17. 00, in Bucuresti si mai multe orase din tara, dar si la Copenhaga, Oslo, Londra sau Paris.

Nominalizari Zmeura de Aur 2017: ce pelicula a primit cele mai multe mentiuni. Lista completa a celor mai proaste filme si a celor mai slabi actori VIDEO

Lungmetrajul Zoolander a primit cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur, distinctii ce recompenseaza cele mai slabe prestatii actoricesti si filme din anul precendent, unde aceasta comedie cu Ben Stiller si Owen Wilson in rolurie principale va concura la noua categorii.

Mai multe persoane sunt audiate, luni, in legatura cu incendiul din clubul Bamboo. Pana in prezent, in fata anchetatorilor s-au prezentat aproximativ 40 de persoane

Mai multe persoane sunt audiate, luni, de politistii din Capitala, in cadrul anchetei privind incendiul de la clubul Bamboo. in fata anchetatorilor ar putea sa se prezinte si patronul clubului, potrivit unor surse din cadrul Politiei Capitalei.

Samsung: Bateriile telefoanelor Galaxy Note 7, de vina pentru ca mai multe telefoane au luat foc

Samsung a anuntat oficial, luni dimineata, ca bateriile telefoanelor Galaxy Note 7 sunt de vina pentru faptul ca mai multe astfel de telefoane au luat foc, potrivit AFP. Reamintim ca Samsung a decis, in octombrie anul trecut, sa renunte la producerea si vanzarea acestui telefon, dupa ce a constatat ca produsul are defecte fundamentale.

Proteste anti-amnistie si gratiere in mai multe capitale europene. Zeci de oameni au iesit in strada la Londra, Paris, Milano, Haugesund si Copenhaga

Manifestatii impotriva initiativelor guvernului privind amnistia si gratierea au fost organizate, duminica, si in mai multe capitale europene. Zeci de romani s-au adunat sa protesteze la Londra, Copenhaga, Paris si Roma, dupa cum au transmis cititori HotNews. ro.

Inspectorii ISU au amendat mai multe cluburi si discoteci din Buzau

Pentru a preveni evenimente asemenea incendiului de la Bamboo, specialistii din inspectia de prevenire, din cadrul Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neron Lupascu, au descins sambata in mai multe cluburi si discoteci din oras.

Licitatiile publice initiate de mai multe subdiviziuni municipale vor avea loc la Primarie

Licitatiile publice initiate de mai multe subdiviziuni municipale vor avea loc la Primaria Capitalei. Acestea vor fi transmise online si vor avea loc in prezenta presei. Masura vine sa previna situatiile de nemultumire, conflict sau acuzatii. Potrivit primarului de Chisinau, Dorin Chirtoaca, o dispozitie in acest sens urmeaza sa fie semnata in scurt timp, transmite IPN.

Dosar penal deschis in cazul incendiului de la clubul Bamboo. Mai multe persoane, audiate sambata dimineata

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au deschis dosar penal in rem in cazul incendiului de la clubul Bamboo, la aceasta ora fiind audiate mai multe persoane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )