Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multe paturi libere la ATI in spitalele din Prahova pentru bolnavii de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Tot mai multe paturi libere la ATI in spitalele din Prahova pentru bolnavii de COVID-19

Directia de Sanatate Prahova a anuntat patru paturi libere in sectiile ATI din spitalele din Prahova, pentru bolnavii care au dezvoltat o forma grava de COVID-19. continuă pe Adevărul

DOCUMENTE Rapoartele complete ale controalelor facute la spitalele din Romania in ultimii doi ani Unele nu au nici macar hidranti, la altele nu functioneaza

Prevenirea incendiilor in spitalele din Romania ramane doar in declaratii. Multe unitati spitalicesti sau cladiri ale acestora nu au nici macar hidranti, iar de instalatii de detectie a incendiilor nici nu poate fi vorba. Caile de evacuare in caz de incendiu, dar si conditiile de evacuare a pacientilor nu sunt asigurate.

Topul concedierilor: Domeniile cu cele mai multe contracte de munca suspendate

Numarul romanilor care au ramas fara locuri de munca a crescut ingrijorator. Interesant este faptul ca judetele dezvoltate economic conduc in topul celor mai multe contracte de munca suspendate. Avem tot mai multi someri, desi Guvernul se lauda ca ia masuri eficiente ca economia sa nu se prabuseasca.

Coduri galbene de ninsori, vant si polei in mai multe regiuni din tara. Cum va fi vremea in Bucuresti

Meteorologii au emis duminica oua coduri galbene de ninsori, vint si polei, valabile pana luni, 1 februarie. Astfel, in intervalul 31 ianuarie, ora 16:00 01 februarie, ora 12:00, vor avea loc precipitatii moderate cantitativ, polei si intensificari ale vantului in mai multe regiuni din tara.

Avertizare meteorologica: Cod galben de ninsori, viscol si polei in mai multe judete pana luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, doua coduri galbene de ninsori, intensificari ale vantului si polei pana luni, pentru mai multe judete din tara. in intervalul 31 ianuarie, ora.

Scrisoare deschisa semnata de mai multe organizatii care cer transparenta in ancheta incendiului de la Matei Bals: Romanii nu mai vor sa auda scuze

Mai multe asociatii si organizatii non-guvernamentale au semnat o scrisoare deschisa adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta care vizeaza incendiul de la Institutul Matei Bals.

Mai multe ambasade transmit condoleante familiilor celor care au murit in incendiul de la Matei Bals

Mai multe ambasade la Bucuresti au transmis mesaje de condoleante familiilor persoanelor care au murit in incendiul de la Spitalul Matei Bals de vineri dimineata.

in Bucuresti, cele mai multe cazuri de COVID-19 nou confirmate Topul noilor infectari dupa ultima raportare oficiala

Cele mai multe noi cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, respectiv 642. Alte opt judete au peste o suta de cazuri nou confirmate.

Accident deosebit de grav in Alexandria. Mai multe persoane au murit, iar o tanara este in stare grava. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

Un accident teribil a avut loc in cursul zilei de ieri pe DN 52, judetul Teleorman, la iesirea din orasul Alexandria spre Furculesti. in urma evenimentului tragic, mai multe persoane si-au pierdut viata, iar o tanara se lupta intre viata si moarte. A fost nevoie de interventia rapida a unui elicopter SMURD. Cum a avut .

Bucuresti si Timis raporteaza cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Situatia pe judete

Inca 2. 901de romani au fost depistati pozitiv cu coronavirus, numarul total al infectarilor de la debutul epidemiei ajungand la 721. in ultimele 24 de ore, cele mai multe contaminari au fost raportate.

Tot ce trebuie sa stii despre ce face un designer de interior, cum te ajuta si cat costa

In ultimii ani, tot mai multe persoane apeleaza la profesionisti pentru a-si amenaja locuintele. Dar, cum meseria de designer de interior e una relativ noua in Romania, nu e foarte clar cu ce se ocupa exact un designer de interior, cum se lucreaza cu el si, mai ales, cat costa aceste servicii. Asa ca am discutat cu designeri si arhitecti din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi pentru a clarifica toate aceste lucruri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )