Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tot mai multe persoane decid sa intre in Greva nasterilor. De ce nu mai vor tinerele femei sa aiba copii

Adevărul Adevărul,
Tot mai multe persoane decid sa intre in Greva nasterilor. De ce nu mai vor tinerele femei sa aiba copii

Membrii gruparii Greva nasterilor refuza sa aiba copii din cauza schimbarilor climatice. Acestia considera ca lumea nu mai ofera securitatea si siguranta de care are nevoie o fiinta umana. continuă pe Adevărul

Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, accident grav la Eforie Nord. Mai multe persoane ranite

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, a suferit un accident grav in zona Eforie Nord. Se pare ca doua masini s-au ciocnit violent, Mircea Basescu aflandu-se la bordul uneia dintre ele. Medicii au constatat numarul persoanelor ranite in urma impactului. Politistii Serviciului Rutier Constanta au decshis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care [] .

DNA Bacau a trimis in judecata mai multe persoane care au fraudat fonduri europene. Unii dintre inculpati nu se afla la prima abatere de acest fel

Cele trei dosare instrumentate de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie vor fi judecate la Tribunalul din judetul vecin, Neamt.

Incendiu puternic la un bloc de locuinte sociale din Hunedoara. Mai multe victime au ajuns la spital

Mai multe persoane au ajuns la spital, in urma unui incendiu izbucnit la un bloc de locuinte sociale din Hunedoara.

Pentru ca nu gasesc angajati, tot mai multe firme investesc in roboti

Doua treimi dintre companiile romanesti sunt decise sa investeasca semnificativ in digitalizare, in urmatorii trei ani, in conditiile in care 80% se confrunta, printre altele, cu problema resursei umane calificate. 79% vizeaza investitii in productie, 50% in control si 46% in planificare, arata rezultatele unui studiu realizat in randul a peste 300 de companii din industria romaneasca.

Incendiu puternic la un bloc de locuinte sociale din Hunedoara. 11 oameni au ajuns la spital. Cladirea a fost evacuata

Mai multe persoane au ajuns la spital, in urma unui incendiu izbucnit la un bloc de locuinte sociale din Hunedoara.

iHunt - tot mai aproape de listarea pe AeRO

IHunt Technology este tot mai aproape de listarea pe platforma AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB) in conditiile in care, la mijlocul acestei saptamani, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a emis Certificatul de inregistrare a actiunilor companiei in vederea admiterii la tranzactionare pe Sistemul Alternativ administrat de BVB.

Trafic deviat pe A2, pe mai multe tronsoane de drum pana pe 15 iulie

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui este deviat pe mai multe tronsoane de drum din cauza lucrarilor de reparatii care se desfatoara pana pe 15 iulie.

Zeci de dascali din Buzau, pregatiti pentru proteste fata de ordinul ministerial care taie clase din mai multe licee

Aproape o suta de cadre didactice si parinti au protestat, in curtea Inspectoratului Scolar Buzau, fata de ordinul prin care ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a decis sa taie mai multe clase de la liceele din Buzau, pentru a trimite elevii la clasele profesionale pe care le va suplimenta.

Trotinetele electrice ar putea fi interzise in mai multe state europene. Care este motivul

Inchirierea trotinetelor electrice a luat amploare in mai multe state europene, inclusiv in Romania, insa unele autoritati iau in calcul emiterea unor acte normative prin care sa se interzica folosirea acestora.

VIDEO Gospodarii inundate la Negreni si Margineni-Slobozia. Mai multe atentionari meteo pentru judetul Olt

Mai multe gospodarii au fost inundate in judetul Olt in urma precipitatiilor cazute joi, 6 iunie 2019, pompierii fiind solicitati sa intervina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )