Libnet.ro
UNICEF

05:30

De ce tot mai multi romani fac cancer digestiv? Aflati la Adevarul Live, de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
De ce tot mai multi romani fac cancer digestiv? Aflati la Adevarul Live, de la ora 15.00

Conf. dr. Ion Daniel, medic primar chirurgie generala, seful Clinicii Chirurgie III din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, vine la Adevarul Live sa ne impartaseasca din experienta cu tot mai multe cazuri de cancere digestive. continuă pe Adevărul

Tendinta: Tot mai multi romani se muta in mediul rural

Daca, in anii 1990, cei mai multi romani migrau din mediul rural in mediul urban, proportia s-a inversat in ultimii ani. Astfel, conform celor mai recente date ale Institutului National de Statistica, din 2012, 118. 000 romani s-au mutat de la oras la sat, in timp ce doar 74. 000 au mers dinspre rural catre urban, arata Ziarul Financiar.

Serviciile secrete germane l-au spionat pe John Kerry si supravegheaza Turcia de mai multi ani - Der Spiegel

Serviciile secrete germane au spionat cel putin o conversatie telefonica a secretarului de stat american John Kerry si supravegheaza de mai multi ani Turcia, scrie sambata publicatia Der Spiegel, fara a isi numi sursele, potrivit AFP.

Der Spiegel: Serviciile secrete germane l-au spionat pe John Kerry si supravegheaza Turcia de mai multi ani

Serviciile secrete germane au spionat cel putin o conversatie a secretarului de Stat american John Kerry si supravegheaza de mai multi ani Turcia, noteaza Der Spiegel. Revista germana afirma ca o conversatie.

Mai multi militari au lesinat in timpul festivitatilor de Ziua Marinei, de la Constanta

Mai multi marinari militari au lesinat, vineri dimineata, in timpul festivitatilor de Ziua Marinei, de la Constanta, avand nevoie de ingrijiri medicale. in timpul slujbei religioase oficiate de mai multi.

ANI a cerut sanctiuni disciplinare si revocare din functii pentru mai multi alesi locali aflati in incompatibilitate

Agentia Nationala de Integritate a solicitat institutiilor prefectului si presedintilor de consilii judetene si locale aplicarea sanctiunilor disciplinare de revocare din functii, ca urmare a deciziilor definitive si irevocabile emise de inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul mai multor alesi locali pentru care Agentia a constatat starea de incompatibilitate.

Aproximativ 120.000 de romani se muta anual de la oras la sat, de patru ori mai multi ca in 1990

Aproximativ 118. 000 de romani s-au mutat cu resedinta de la oras la sat, anual, din 2012, potrivit celor mai recente date de la Statistica, care anunta ca tranzitia dinspre rural catre urban au facut-o doar.

Maghiarii din Tinutul Secuiesc: vrem mai multi romani pe aici

Tocmai m-am intors de la Universitatea de Vara de la Izvorul Muresului de unde am sa va impartasesc cateva ganduri. Desfasurata in inima Romaniei, in Tinutul Secuiesc , am avut ocazia ca pe parcursul a 5 zile sa vad problemele cetatenilor romani de etnie maghiara din aceasta parte a Romaniei.

Speriati de BAC, tot mai putini elevi dau la liceu. Unele licee din Moldova ar putea deveni gimnazii

Dupa ce Ministerul Educatiei a inasprit conditiile de desfasurare a examenelor de Bacalaureat si rata de promovare a scazut dramatic, tot mai multi elevi se orienteaza spre colegii si scoli profesionale, iar unele institutii de invatamant din Republica Moldova raman fara clase liceale.

Romanii din strainatate incep sa trimita mai multi bani acasa

Sumele transferate in tara de romanii de peste hotare s-au ridicat in primul semestru al acestui an la 1,86 miliarde de euro, atingand nivelul maxim al ultimilor cinci ani. Dupa multi ani de scadere, transferurile de bani efectuate de romanii care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )