Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot ce trebuie sa stii despre cea mai restrictiva Lege antitutun de pana acum din Moldova, care intra maine in vigoare

Adevărul Adevărul,
Tot ce trebuie sa stii despre cea mai restrictiva Lege antitutun de pana acum din Moldova, care intra maine in vigoare

Marti, 31 mai, intra in vigoare mai multe prevederi din cea mai restrictiva Lege antifumat pe care a avut-o vreodata R. Moldova. Coordonatorul de programe la Centrul de analize si politici in sanatate CPAS), Ghenadie Turcanu, spune ca legea data se deosebeste de cea precedenta nu doar prin restrictii impuse fumatorilor, ci si prin masuri organizationale pe care trebuie sa le indeplineasca patronii si proprietarii de spatii publice inchise. continuă pe Adevărul

Utile:Tot ce trebuie sa stii cand iti cumperi bilet de avion;10 lucruri pe care nu le stiai despre sampoane;Incredibil! De ce un telefon Nokia vechi este mai iubit decat orice smartphone.

5 relatii defectuoase cu seful. Seful poate fi un personaj destul de. Nu reusesti sa scapi de grasimea de pe burta orice ai face? Iata ce boala poate indica. Unul dintre simptomele prediabetului si al diabetului zaharat este.

Numai un prost ar rata cea mai importanta masa a zilei, nu-i asa? Ce crede un blogger despre magia micului dejun

Aaron E. Carroll, blogger pe sanatate la New York Times, a ajuns la concluzia ca micul dejun nu-si merita renumele de cea mai importanta masa a zilei. Studiile invocate de nutritionisti sunt precare, iar interpretarile sunt subiective. O perspectiva echilibrata asupra subiectului ar trebui sa fie aceea ca, de fapt, nu avem idee despre ce se intampla, conchide acesta.

Roberto Saviano: Marea Britanie este cea mai corupta tara din lume

Cea mai corupta tara din lume este Marea Britanie, sustine jurnalistul si scriitorul italian Roberto Saviano, un fin cunoscator al crimei organizate.

Planeta MARTE la cea mai mica distanta de Terra. Ce recomanda specialistii

Planeta Marte se afla, la data de 30 mai, la cea mai mica distanta de Pamant - 75,3 milioane de kilometri.

Cea mai calda zi din luna mai: in unele zone vor fi chiar si 32 de grade (VIDEO)

Dupa ce am tremurat de frig aproape toata primavara, apropierea verii incepe sa se simta in sfarsit. Luni se anunta a fi cea mai calda zi din luna mai in sudul tarii. Vor fi 32 de.

Boromir Buzau se asociaza cu Kalizea SAS, cea mai mare cooperativa agricola din Franta

Producatorul de panificatie Boromir Prod Buzau simbol bursier SPCU) a anuntat ca a incheiat un acord de asociere la 25 mai cu cea mai mare cooperativa agricola din Franta, Kalizea SAS, producator de malai.

Cea mai mare cursa de canotaj din lume: patru romani vor traversa Atlanticul intr-o barca cu vasle pentru o cauza nobila FOTO

Atlantic4 sau Cei 4 atlantici este prima echipa romaneasca care si-a propus vreodata sa traverseze Oceanul Atlantic intr-o barca cu vasle, in cadrul celei mai dure curse de canotaj din lume: Talisker Whisky Atlantic Challenge.

Cea mai mare provocare pentru UE - sa recunoasca faptul ca nu functioneaza

Reporter: Care sunt cele mai mari provocari aflate in fata Uniunii Europene in acest an? Laurentiu Rebega: Nu stiu daca putem vorbi in acesti termeni.

Real Madrid 11 sau Atletico Madrid 1? Lista echipelor care au castigat cea mai importanta competitie europeana

22 de formatii au castigat pana acum cel mai ravnit trofeu din fotbalul european. Real Madrid e detinatoarea recordului, in vreme ce Atletico viseaza la primul titlu.

FOTO: Topul statiunilor cu cea mai curata apa de la Marea Neagra

Ministerul Sanatatii a publicat recent un document care atesta calitatea apelor de imbaiere din Romania. in timp ce litoralul romanesc are peste 15 plaje care au primit calificativul Excelent, exista si o plaja de care toti romanii ar trebui sa se fereasca, mai ales ca aceasta a fost caracterizata de autoritati drept Nesatisfacatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )