Libnet.ro
UNICEF

10:00

Roberto Saviano: Marea Britanie este cea mai corupta tara din lume

Adevărul Adevărul,
Roberto Saviano: Marea Britanie este cea mai corupta tara din lume

Cea mai corupta tara din lume este Marea Britanie, sustine jurnalistul si scriitorul italian Roberto Saviano, un fin cunoscator al crimei organizate. continuă pe Adevărul

Presa: Peste 18.000 de romani, arestati in Marea Britanie, in 2015

Peste 18. 000 de cetateni romani au fost arestati, anul trecut, in Marea Britanie, cu 4% mai multi decat in 2014.

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de chat

Cu totii folosim aproape zilnic diverse aplicatii gratuite de mesagerie, dar se pare ca cei mai multi au tendinta de a se orienta catre WhatsApp cand vine vorba de placuta activitate. Toate culturile sunt diferite, dar prea putini se asteptau ca aceleasi tipuri de educatie sa influenteze pana si aplicatiile mobile de chat pe care [].

Romanii au speriat Marea Britanie. Numarul celor arestati a crescut cu 80%

Numarul romanilor arestati in Marea Britanie sub suspiciunea ca ar fi comis infractiuni a crescut cu 80% in unele zone si la peste 18. 000 la nivel national in 2015, relateaza Daily Mail duminica pe site-ul sau, subliniind ca cresterea are loc in conditiile in care romanii sunt deja cei mai numerosi straini din inchisori.

Numarul romanilor arestati pentru infractiuni a crescut la peste 18.000 in Marea Britanie

Numarul romanilor arestati in Marea Britanie sub suspiciunea ca ar fi comis infractiuni a crescut cu 80% in unele zone si la peste 18. 000 la nivel national in 2015, scrie publicatia Daily Mail, subliniind ca aceasta evolutie are loc in conditiile in care romanii sunt deja cei mai numerosi straini din inchisori.

Tensiunea creste in Marea Britanie inainte de referendumul cu privire la Brexit. Manifestantii au ars steagul Uniunii Europene (VIDEO)

Situatia a devenit din ce in ce mai tensionata in Marea Britanie, in contextul apropierii datei in care se va realiza referendumul pentru a se stabili daca Regatul Unit va iesi sau nu din.

Doi romani, judecati pentru rele tratamente aplicate unei batrane din Marea Britanie

Doi romani sunt judecati in Marea Britanie pentru rele tratamente si neglijare in serviciu. Cei doi soti au chinuit o batrana ca sa aiba ei o zi de munca mai usoara, potrivit.

O noua alerta terorista in Marea Britanie. Opt scoli au fost evacuate de urgenta

Cel putin opt scoli din Marea Britanie au fost evacuate, vineri, in urma unor amenintari teroriste, conform Mirror. Astfel de apeluri au fost facute in scolile din Ramsgate si Maidstone, Kent,.

Marea Britanie trimite o nava de razboi in Marea Mediterana. Ce rol va avea nava

Marea Britanie va trimite o nava de razboi in Mediterana, pentru a stopa traficul de arme catre Europa, dar si pentru a intari eforturile de a rezolva criza traficului de persoane in.

Tot ce trebuie sa stii despre cea mai restrictiva Lege antitutun de pana acum din Moldova, care intra maine in vigoare

Marti, 31 mai, intra in vigoare mai multe prevederi din cea mai restrictiva Lege antifumat pe care a avut-o vreodata R. Moldova. Coordonatorul de programe la Centrul de analize si politici in sanatate CPAS), Ghenadie Turcanu, spune ca legea data se deosebeste de cea precedenta nu doar prin restrictii impuse fumatorilor, ci si prin masuri organizationale pe care trebuie sa le indeplineasca patronii si proprietarii de spatii publice inchise.

Planeta MARTE la cea mai mica distanta de Terra. Ce recomanda specialistii

Planeta Marte se afla, la data de 30 mai, la cea mai mica distanta de Pamant - 75,3 milioane de kilometri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )