Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cea mai mare provocare pentru UE - sa recunoasca faptul ca nu functioneaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare provocare pentru UE - sa recunoasca faptul ca nu functioneaza

Reporter: Care sunt cele mai mari provocari aflate in fata Uniunii Europene in acest an? Laurentiu Rebega: Nu stiu daca putem vorbi in acesti termeni. continuă pe Ziarul Bursa

Boromir Buzau se asociaza cu Kalizea SAS, cea mai mare cooperativa agricola din Franta

Producatorul de panificatie Boromir Prod Buzau simbol bursier SPCU) a anuntat ca a incheiat un acord de asociere la 25 mai cu cea mai mare cooperativa agricola din Franta, Kalizea SAS, producator de malai.

Cea mai mare cursa de canotaj din lume: patru romani vor traversa Atlanticul intr-o barca cu vasle pentru o cauza nobila FOTO

Atlantic4 sau Cei 4 atlantici este prima echipa romaneasca care si-a propus vreodata sa traverseze Oceanul Atlantic intr-o barca cu vasle, in cadrul celei mai dure curse de canotaj din lume: Talisker Whisky Atlantic Challenge.

Mii de ialomiteni, trecuti pe lista rusinii ANAF. Cea mai mare datorie depaseste 1,5 milioane de lei

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Ialomita a facut public recent numarul ialomitenilor, persoane fizice, cu datorii la bugetul de stat. Potrivit estimarilor oficiale, peste 2000 de perasoane figureaza pe lista rusinii a datornicilor.

Lectii de prim ajutor la Arena Nationala: Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare curs de resuscitare (VIDEO)

Mii de oameni au mers pe Arena Nationala din Capitala pentru a lua parte la cel mai mare curs de prim ajutor. Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai mare lectie de.

Cel mai mare depozit de carburanti din Transilvania, construit la Ocna Mures, a devenit operational

La Razboieni, in judetul Alba, a devenit operational cel mai mare depozit de carburanti din Transilvania. Investitia in valoare de 2,5 milioane de euro este cea mai mare din orasul Ocna Mures in ultimii 10 ani si va crea circa 50 de locuri de munca.

Roberto Saviano: Marea Britanie este cea mai corupta tara din lume

Cea mai corupta tara din lume este Marea Britanie, sustine jurnalistul si scriitorul italian Roberto Saviano, un fin cunoscator al crimei organizate.

Tot ce trebuie sa stii despre cea mai restrictiva Lege antitutun de pana acum din Moldova, care intra maine in vigoare

Marti, 31 mai, intra in vigoare mai multe prevederi din cea mai restrictiva Lege antifumat pe care a avut-o vreodata R. Moldova. Coordonatorul de programe la Centrul de analize si politici in sanatate CPAS), Ghenadie Turcanu, spune ca legea data se deosebeste de cea precedenta nu doar prin restrictii impuse fumatorilor, ci si prin masuri organizationale pe care trebuie sa le indeplineasca patronii si proprietarii de spatii publice inchise.

Planeta MARTE la cea mai mica distanta de Terra. Ce recomanda specialistii

Planeta Marte se afla, la data de 30 mai, la cea mai mica distanta de Pamant - 75,3 milioane de kilometri.

Cea mai calda zi din luna mai: in unele zone vor fi chiar si 32 de grade (VIDEO)

Dupa ce am tremurat de frig aproape toata primavara, apropierea verii incepe sa se simta in sfarsit. Luni se anunta a fi cea mai calda zi din luna mai in sudul tarii. Vor fi 32 de.

Calatorie de cosmar pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Imagini revoltatoare filmate de pasageri!

Calatoria de vis pe cel mai mare vas de croaziera din lume s-a transformat in cosmar pentru pasagerii Harmony of the Seas, lansata la apa saptamana trecuta. Desi se asteptau sa fie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )