Libnet.ro
UNICEF

09:45

Planeta MARTE la cea mai mica distanta de Terra. Ce recomanda specialistii

România Liberă România Liberă,
Planeta MARTE la cea mai mica distanta de Terra. Ce recomanda specialistii

Planeta Marte se afla, la data de 30 mai, la cea mai mica distanta de Pamant - 75,3 milioane de kilometri. continuă pe România Liberă

Eveniment astral rar vizibil din Romania. Planeta Marte se apropie la cea mai mica distanta din ultimii 11 ani de Terra

De cateva saptamani distanta dintre cele doua planete se micsoreaza, iar in 30 mai au loc atat o aliniere, cat si o apropiere. Acest lucru inseamna ca Soarele,.

Planeta Marte iese din era glaciara: Ce spun oamenii de stiinta

Planeta Marte trece prin schimbari climatice ciclice. Potrivit unui studiu publicat de revista Science, Planeta Rosie e pe cale sa iasa din era glaciara, care si-a atins apogeul in urma cu 370. 000 de.

Roberto Saviano: Marea Britanie este cea mai corupta tara din lume

Cea mai corupta tara din lume este Marea Britanie, sustine jurnalistul si scriitorul italian Roberto Saviano, un fin cunoscator al crimei organizate.

Tot ce trebuie sa stii despre cea mai restrictiva Lege antitutun de pana acum din Moldova, care intra maine in vigoare

Marti, 31 mai, intra in vigoare mai multe prevederi din cea mai restrictiva Lege antifumat pe care a avut-o vreodata R. Moldova. Coordonatorul de programe la Centrul de analize si politici in sanatate CPAS), Ghenadie Turcanu, spune ca legea data se deosebeste de cea precedenta nu doar prin restrictii impuse fumatorilor, ci si prin masuri organizationale pe care trebuie sa le indeplineasca patronii si proprietarii de spatii publice inchise.

Cea mai calda zi din luna mai: in unele zone vor fi chiar si 32 de grade (VIDEO)

Dupa ce am tremurat de frig aproape toata primavara, apropierea verii incepe sa se simta in sfarsit. Luni se anunta a fi cea mai calda zi din luna mai in sudul tarii. Vor fi 32 de.

Boromir Buzau se asociaza cu Kalizea SAS, cea mai mare cooperativa agricola din Franta

Producatorul de panificatie Boromir Prod Buzau simbol bursier SPCU) a anuntat ca a incheiat un acord de asociere la 25 mai cu cea mai mare cooperativa agricola din Franta, Kalizea SAS, producator de malai.

Numai un prost ar rata cea mai importanta masa a zilei, nu-i asa? Ce crede un blogger despre magia micului dejun

Aaron E. Carroll, blogger pe sanatate la New York Times, a ajuns la concluzia ca micul dejun nu-si merita renumele de cea mai importanta masa a zilei. Studiile invocate de nutritionisti sunt precare, iar interpretarile sunt subiective. O perspectiva echilibrata asupra subiectului ar trebui sa fie aceea ca, de fapt, nu avem idee despre ce se intampla, conchide acesta.

Dezvaluiri incredibile despre planeta Marte! Cercetatori: Tocmai iese dintr-o era glaciara!

Marte este o planeta care trece periodic prin schimbari climatice si care se afla pe cale sa iasa dintr-o lunga era glaciara care a atins apogeul in urma cu 370. 000 de ani, conform unui studiu publicat i.

Cea mai mare cursa de canotaj din lume: patru romani vor traversa Atlanticul intr-o barca cu vasle pentru o cauza nobila FOTO

Atlantic4 sau Cei 4 atlantici este prima echipa romaneasca care si-a propus vreodata sa traverseze Oceanul Atlantic intr-o barca cu vasle, in cadrul celei mai dure curse de canotaj din lume: Talisker Whisky Atlantic Challenge.

Cea mai mare provocare pentru UE - sa recunoasca faptul ca nu functioneaza

Reporter: Care sunt cele mai mari provocari aflate in fata Uniunii Europene in acest an? Laurentiu Rebega: Nu stiu daca putem vorbi in acesti termeni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )