Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toti cei cu masini pe benzina si motorina trebuie sa vada asta. Revolutia care are loc la aceasta benzinarie

Playtech Playtech,
Toti cei cu masini pe benzina si motorina trebuie sa vada asta. Revolutia care are loc la aceasta benzinarie

Vestea diminetii vine de la Petrom - toti soferii care alimenteaza benzina sau motorina ar trebui sa stie de noua optiune pe care o au la dispozitie. Pandemia a fortat multi comercianti. continuă pe Playtech

Anuntul momentului despre obligativitatea vaccinarii. Toti romanii asteptau cu sufletul la gura asta

Medicul Militar Valeriu Gheorghita, sef al Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva coronavirusului, a mentionat ca vaccinarea impotriva noului virus va fi gratuita. in plus, el a mai precizat ca vaccinarea nu va fi obligatorie. Anuntul momentului despre obligativitatea vaccinari Astfel ca din momentul in care va sosi in tara prima transa .

Vestea anului pentru toti cei care au cont si card bancar. Romanii doar visau la asa ceva, acum e realitate

In aceeasi saptamana in care Google a lansat Pay in Romania, o companie locala a venit cu o veste incredibila pentru toti romanii. Daca Google Pay era o solutie dorita de multi.

MADALINA NOVAC, DIRECTOR AGENTIA PENTRU IMM-URI: Am suplimentat bugetul granturilor pentru capital de lucru astfel incat toti cei inscrisi sa primeasca finantare

Guvernul a suplimentat bugetul schemei de granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor la 1 miliard de euro pentru ca toti aplicantii sa poata fi platiti, a declarat, ieri, Madalina Novac, director executiv al Agentiei pentru IMM-uri, Atragere de Investitii si Promovare a Exportului Bucuresti, in cadrul video-conferintei Finantari pentru mediul privat organizata de Agentia pentru Dezvoltare Rurala Centru ADR Centru).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )