Libnet.ro
UNICEF

13:00

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta: cine controleaza, de fapt, cei mai multi bani?

Playtech Playtech,
Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta: cine controleaza, de fapt, cei mai multi bani?

Uneori poate nu alegi tu la ce banca ai cont, a venit direct cu cardul de salariu. Alteori cauti sa vezi cine ofera cel mai bun pachet. Dar te intrebi ce banci din Romania controleaza cei mai. continuă pe Playtech

Toti romanii cu masini pe benzina si motorna trebuie sa afle asta. Vestea despre ce se intampla la pompa

Ultimele luni au dus pretul litrului de benzina si motorina la un nivel record. Cei mai multi soferi deja se intreaba cand e posibil ca acesta sa creasca la nivelul pre-pandemiei. Acum.

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care merg in vacanta: Daca mergi la club, se ia

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care vor mearga in concediu pe litoral. Oamenii trebuie sa evite locurile aglomerate, precum cluburile, unde exista riscul infectarii cu noul coronavirus.

Legea prin care Ministerul Educatiei trebuie sa asigure elevilor sau cadrelor didactice, la cerere, un laptop sau o tableta conectate la internet, promulgata de Iohannis

Legea prin care Ministerul Educatiei trebuie sa asigure elevilor sau cadrelor didactice, la cerere, un laptop sau o tableta conectate la internet pentru sistemul de e-learning desfasurat in afara orelor de la clasa a fost promulgata vineri de presedintele Klaus Iohannis.

Imagini exclusive de la Aeroportul Otopeni. Ce trebuie sa stie romanii care pleaca in vacanta cu avionul

Imagini in exclusivitate de la Aeroportul Otopeni. De ce se creeaza aglomeratie la sosiri, cum stau sute de oameni ingramaditi din cauza controalelor COVID-19. Exista zone interzise in acest moment, exista proceduri pe care romanii trebuie sa le cunoasca daca vor sa plece in vacanta.

Radu Banciu, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei: Nu vrea, dar daca ii cer asta toti romanii din tara in genunchi, se sacrifica, ce sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei din partea partidului pe care il conduce, Pro.

Romanii care hranesc ursii pe marginea drumului ar putea fi amendati Episodul care l-a convins pe ministrul Mediului ca un conational are IQ zero

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat luni, la Brasov, ca a avut discutii cu colegii de la Interne, dar si cu reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, pentru a se trece la sanctionarea cu amenzi a celor care hranesc ursii la marginea drumului.

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Grecia. Cozile au disparut miraculos

Dupa doua zile de cozi infernale si ore intregi de asteptare, in care vama Kulata a devenit un test al rezistentei pentru romani, autoritatile elene si cele bulgare au reusit sa decongestioneze traficul.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care Ministerul Educatiei trebuie sa asigure elevilor sau cadrelor didactice, la cerere, un laptop sau o tableta conectate la internet

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care prevede obligativitatea de a asigura elevilor sau cadrelor didactice accesul la cerere, la un laptop sau la o tableta, conectate la internet, de catre Ministerul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )