Libnet.ro
UNICEF

00:07

Toti soferii care merg pe litoral trebuie sa stie. Ce preturi sunt la benzina si la motorina

Playtech Playtech,
Toti soferii care merg pe litoral trebuie sa stie. Ce preturi sunt la benzina si la motorina

Soferii trebuie sa fie atenti. Mai exact, cei care pleaca din Bucuresti spre litoral sau se intorc in Capitala ar trebuie sa-si alimenteze masina inainte de intrarea pe autostrada, intrucat benzina este mai scumpa. Ce preturi sunt la benzina si la motorina Aceasta analiza a fost realizata de agerpres. ro, cu ajutorul Monitorului Preturilor la carburanti, . continuă pe Playtech

Cand trebuie sa-ti schimbi placutele de frana. Toti soferii trebuie sa afle secretul

Placutele de frana trebuie schimbate cand a mai ramas doar un sfert din grosimea lor totala. Asta se poate vedea foarte simplu cu ajutorul unei lanterne. Cand trebuie schimbate placutele de frana. Toti soferii trebuie sa stie asta Franele sunt vitale pentru siguranta unei masini si a pasagerilor sai, astfel ca fiecare sofer trebuie sa .

Amenda de 3.000 de lei pentru soferii care au asa ceva la masina. Ramai fara bani la prima miscare

Cei care au masini isi pot monta, pentru a tine hotii la distanta, un sistem antifurt, insemnand o alarma auto. Cu toate acestea, conform legislatiei rutiere in vigoare, proprietarii de masini nu-si pot instala orice sistem auto, doar sisteme sonore antifurt ce respecta reguli in conformitate cu legislatia si legate de nivelul sonor si durata .

Anunt pentru toti romanii care stau la bloc. Ce se intampla cu reabilitarea termica

Reabilitarea termica intra in etapa fondurilor europene, dupa ce programul de stat a esuat. Planul statului este de multi ani paralel cu realitatea. Reabilitarea termica, un esec. Se incearca planul doi, cu fonduri europene La inceputul anului 2019, Ministerul Dezvoltarii a propus finantarea lucrarilor de executie la 120 de imobile, plan realist, de altfel, fata .

Atentie, soferi. Toti romanii cu masini pe benzina si pe motorina trebuie sa stie. Ce se intampla acum la pompa

Toti soferii care au masini pe benzina sau motorina ar trebui sa fie la curent cu ultimele preturi existente la carburatori si de unde ar trebui sa alimenteze ca sa poata face economii consistente. Atentie, soferi. Cei care au masini pe benzina si pe motorina trebuie sa stie asta. Ce se intampla la pompa Soferii .

Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: bancile nu vor sa stii asta

Sunt multi romani care nu-si stiu drepturile cand contracteaza un imprumut. Dar exista cateva reglementari importante, astfel incat sa nu ajungi in situatii disperate. in 2020,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )