Libnet.ro
UNICEF

22:45

Vocea Romaniei, cea mai buna audienta la nivel national din istoria emisiunii

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei, cea mai buna audienta la nivel national din istoria emisiunii

Show-ul muzical a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in seara de 5 octombrie. La nivel national, emisiunea a inregistrat un rating de 11. 8%, iar la nivel urban, 11. 9%, pe locul secund clasandu-se Te cunosc de undeva de la Antena 1, cu 6. 3 puncte de rating, respectiv 7. 6, potrivit paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Majorarea capitalului nu este cea mai buna optiune

Directorul general al Raiffeisen Bank International RBI), Karl Sevelda, considera ca majorarea capitalului institutiei financiare in perioada urmatoare nu reprezinta cea mai buna optiune.

Geniul din Ramnicu Valcea: decizia de a nu ma duce la Google a fost cea mai buna din viata mea

Ionut Budisteanu, tanarul de 19 ani din Ramnicu Valcea care a castigat marele premiu in cadrul competitiei Intel ISEF de anul acesta, a declarat, pentru Adevarul, ca decizia de a nu se angaja la gigantul Google a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodata.

Ionut Budisteanu, geniul din Ramnicu Valcea: decizia de a nu ma duce la Google a fost cea mai buna din viata mea

Ionut Budisteanu, tanarul de 19 ani din Ramnicu Valcea care a castigat marele premiu in cadrul competitiei Intel ISEF de anul acesta, a declarat, pentru Adevarul, ca decizia de a nu se angaja la gigantul Google a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodata.

Horia Brenciu mituieste concurentii de la Vocea Romaniei

In cea de-a doua editie din noul sezon al show-ului Vocea Romaniei, transmis astazi, de la 20. 30, la Pro TV, Horia Brenciu se va dezlantui mai mult ca oricand. Simpaticul membru al juriului va promite SPA, masaj si cosmetica si va apela la orice truc pentru a-i atrage in echipa sa pe cei mai buni concurenti. in plus, Brenciu va beneficia din nou de sprijinul mamelor in duelurile cu ceilalti antrenori.

Peste 11.000 de posturi vacante la nivel national

Agentii economici au vacante, la nivel national, 11. 427 de posturi, cele mai multe fiind disponibile in Bucuresti, respectiv 1. 565, potrivit datelor publicate, astazi, de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Trofeul Champions League a sosit la Bucuresti! Unde poate fi vazuta cea mai ravnita cupa

Trofeul Champions League este acum in Romania, insotit de celebrul antrenor italian Fabio Capello, care face turul Romaniei alaturi de cea mai ravnita cupa de catre cluburile europene.

Putin: Rusia nu isi poate da suveranitatea la schimb pentru o calitate mai buna a vietii

Rusia nu isi poate da suveranitatea la schimb pentru o calitate mai buna a vietii, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, in cadrul unei reuniuni a Consiliului prezidential pentru Cultura, desfasurata miercuri, potrivit presei internationale.

Guvernul vrea un ring bursier al produselor agricole pentru o mai buna colectare la buget

Guvernul vrea sa creeze un ring bursier al produselor agricole prin care sa se asigure o interfata universala care sa reflecte evolutiile preturilor acestor produse, permitand totodata tranzactionarea acestora in conditii de maxima transparenta, pentru o mai buna colectare la buget.

Cea mai friguroasa noapte din aceasta toamna: -9 grade inregistrate la Miercurea Ciuc

-9 grade la Miercurea Ciuc, -4 grade la Brasov si 0 grade in capitala. Romania a avut parte de cea mai rece noapte din aceasta toamna. Iar sirul recordurilor nu se opreste aici. Zilele acestea au fost cele mai.

RCSRDS: Vom lansa cea mai mare viteza la internet din Romania

RCSRDS, cel mai mare operator de televiziune si internet fix de pe piata locala, a anuntat ca va lansa cea mai mare viteza de internet din Romania, segmentul pentru care jucatorii din telecom se lupta cel mai mult in prezent pentru a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )