Libnet.ro
UNICEF

08:32

Toyota investeste 600 milioane dolari in Uber-ul chinezesc

Hotnews Hotnews,
 Toyota investeste 600 milioane dolari in Uber-ul chinezesc

Compania chineza de ride hailing Didi Chuxing, asemanatoare cu mai celebra Uber, primeste o investitie de 600 de milioane de dolari de la producatorul auto japonez Toyota, au anuntat joi chinezii. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Ministerul Finantelor: Romania a recuperat 60 milioane dolari, anul trecut, din Irak si Mozambic

Valoarea totala a sumelor de recuperat de Romania din tari precum Coreea de nord, Irak, Sudan, Somalia, Nigeria etc. a scazut, anul trecut. Este vorba de creantele provenite din activitatea de export, cooperare economica internationala si alte actiuni externe, derulate inainte de 31 decembrie 1989. Daca la finalul anului 2017 era vorba despre circa 775,8 milioane dolari, acum sunt 716,2 milioane dolari. Totusi, a crescut suma de recuperat din Cuba in ruble transferabile, de la 1,48 miliarde, la 1,52 miliarde.

STUDIU FRAMES: Piata festivalurilor va depasi 600 milioane lei, anul acesta

Piata festivalurilor din Romania a inregistrat una dintre cele mai spectaculoase cresteri din economie, nu doar din prisma audientei, estimata in acest an de catre compania de consultanta Frames la peste 1 milion de oameni, ci si a incasarilor. Dincolo de biletele vandute, business-ul de festival inseamna zeci de milioane de lei incasari din servicii, de la mancare si bauturi la transport, turism, produse promotionale si afaceri conexe.

Neversea, Untold, Bon Jovi si Metallica duc piata festivalurilor la peste 600 milioane lei. TOPUL jucatorilor din domeniu

Dupa Neversea, Ed Sheeran, Electric Castle, Bon Jovi si The Cure, evenimente care au adunat cateva sute de mii de oameni, sezonul festivalurilor continua cu Untold, AfterHills, George Enescu, concertul Metallica si alte zeci de astfel de evenimente, in toata tara. Analistii unei companii de consultanta estimeaza ca cei peste 1 milion de spectactori din acest sezon vor duce piata festivalurilor din Romania la un record istoric, dincolo de granita de 600 de milioane de lei.

Microsoft plateste 25,3 milioane dolari pentru inchiderea unei investigatii legate de mita in Ungaria si alte tari

Microsoft Corp a acceptat luni sa plateasca aproximativ 25,3 milioane de dolari, inclusiv o amenda penala, pentru a solutiona acuzatiile autoritatilor SUA ca ar fi facut plati neadecvate care au fost folosite pentru a mitui oficiali guvernamentali in Ungaria si in alte tari, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )