Libnet.ro
UNICEF

19:31

Trafic infernal in Bucuresti. Este cel mai aglomerat oras european

Antena3 Antena3,
Trafic infernal in Bucuresti. Este cel mai aglomerat oras european

Bucurestiul este cel mai aglomerat oras european, din punct de vedere al traficului rutier, potrivit unei aplicatii de navigatie si cartografiere. Aplicatia Tom Tom a colectat date timp de noua ani si a dat. continuă pe Antena3

Care este cel mai scump exemplar Ford Mustang din lume?

Preturile masinilor din ziua de azi difera, in functie de caracteristicile pe care le alegem. Exista insa anumite studii care spun ca pretul mediu pe care il platim pentru o masina, se situeaza undeva in jurul sumei de 30. 000 euro. Bineinteles, aceasta.

400 de obiecte datand din perioada vikinga au disparut dintr-un muzeu. Este cel mai grav furt din Norvegia din ultimii 200 de ani

Aproximativ 400 de obiecte datand din perioada vikinga au fost sustrase in perioada 11-13 august de la muzeul din Bergen, din sud-vestul Norvegiei, un furt cu consecinte importante pentru arta norvegiana, a declarat directorul muzeului.

Business report: Din pozitia de consilier al lui Isarescu, cel mai bogat bancher se ocupa de integrarea Romaniei in Uniunea Bancara Europeana; Alarma pe capitalul uman: Creste numarul tinerilor care nici nu se angajeaza si nici nu invata. O comparatie cu

Chiriile, la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani. Chiria medie ceruta pentru o garsoniera in Bucuresti a ajuns la circa 228 de euro pe luna in 2017, preturile actuale situandu-se la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani.

Chiriile, la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani

Chiria medie ceruta pentru o garsoniera in Bucuresti a ajuns la circa 228 de euro pe luna in 2017, preturile actuale situandu-se la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani, conform unui studiu realizat de un portal imobiliar.

Mica Elvetie a Romaniei. Localitatea despre care se spune ca are cel mai curat aer din Europa

Poiana Marului se afla la doar 150 de kilometri de Timisoara. Datorita aerului curat si a peisajelor idilice, aceasta este numita si Mica Elvetie. Se spune ca aerul de la Poiana Marului este cel ma.

Cel mai bun moment al zilei pentru sex

Te simti plina de energie dimineata? Conform unui studiu realizat in Marea Britanie s-a descoperit ca cel mai bun moment in care poti face sex este in zorii zilei, mai exact in jurul orei 7:30 sau la 45 de minute dupa ce te-ai trezit. Care sunt beneficiile?.

VIDEO Business Insider: Bucurestiul, orasul european cu traficul cel mai dezastruos

Site-ul Business Insider Nordic a publicat, ieri, un clasament al oraselor europene cu traficul cel mai prost, capitala Romaniei fiind pe locul I. Clasamentul se bazeaza pe datele colectate de TomTom, una din cele mai importante companii care ofera aplicatii GPS.

BusinessInsider: Bucurestiul, orasul european cu traficul cel mai dezastruos

Site-ul Business Insider Nordic a publicat, ieri, un clasament al oraselor europene cu traficul cel mai prost, capitala Romaniei fiind pe locul I. Clasamentul se bazeaza pe datele colectate de TomTom, una din cele mai importante companii care ofera aplicatii GPS.

Faimosul Oliver Stone va fi presedintele juriului la festivalul de film de la Busan, cel mai mare din Asia

Regizorul american Oliver Stone va fi presedintele principalei sectiuni a competitiei celei de-a 22-a editii a Busan International Film Festival BIFF) din Coreea de Sud, cel mai mare festival cinematografic din Asia.

Rusia: Ancheta privind atacul cu cutit de la Surgut se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova

Comitetul de Investigatii rus a anuntat duminica ca ancheta privind atacul cu cutit comis sambata la Surgut, in Siberia, soldat cu ranirea a sapte persoane si revendicat de organizatia Statul Islamic, se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )