Libnet.ro
UNICEF

09:30

Traficul auto pe mai multe tronsoane din Calea Victoriei, intrerupt timp de sase nopti, dar si in cursul zilei de joi

Adevărul Adevărul,
Traficul auto pe mai multe tronsoane din Calea Victoriei, intrerupt timp de sase nopti, dar si in cursul zilei de joi

Incepand de miercuri seara, circulatia rutiera va fi intrerupta in centrul Capitalei timp de sase nopti consecutive, din cauza unor lucrari de drum si infrastructura. De asemenea, traficul auto va fi restrictionat pe Calea Victoriei si joi, cand vor avea loc manifestatii cu ocazia Zilei Drapelului. continuă pe Adevărul

Circulatia rutiera pe tronsoanele din Calea Victoriei, intrerupta timp de sase nopti

Circulatia rutiera in Bucuresti, pe mai multe tronsoane din Calea Victoriei, va fi intrerupta incepand de miercuri, timp de cinci nopti consecutive, din cauza unor lucrari de drum si infrastructura, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

Romanii au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Angajatii din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit unei analize a institutului francez Coe-Rexecode .

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau celelalte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau alte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

ADMITERE FACULTATE 2014 Topul specializarilor cu cele mai multe locuri. Medicina si Dreptul, pe primele locuri

Specializarea Medicina de la Facultatea de Medicina a UMF Carol Davila din Bucuresti are cele mai multe locuri din tara disponibile la admiterea de anul acesta: 1. Urmeaza Dreptul si apoi specializarea Limbi Straine, ambele la Universitatea din Bucuresti, potrivit cifrelor de scolarizare propuse de Ministerul educatiei.

Ziua Drapelului National opreste traficul pe Calea Victoriei

Ziua Drapelului National aduce mai multe restrictii de circulatie pe strazile Capitalei, dupa cum au anuntat Reprezentantii Brigazii Rutiere Bucuresti.

Bucuresti: Circulatie resrictionata pe Calea Victoriei pentru ceremonia de Ziua Drapelului National

Circulatia curtiera va fi restrictionata, joi, pe Calea Victoriei, intre strada Dem I. Dobrescu si bulevardul Regina Elisabeta, in timpul ceremoniei organizate in Piata Tricolorului de Ziua Drapelului National,.

RAPORT Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit institutului francez Coe-Rexecode.

Seful DNA a dat in judecata postul de televiziune Antena 3 si mai multe persoane, printre care si pe Mihai Gadea, pentru atac la viata personala

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata postul de televiziune Antena 3 si mai multe persoane, printre care si pe Mihai Gadea si Mugur Ciuvica, cerand daune de 250. 000 de euro pentru atac la viata personala. De asemenea, Kovesi a sesizat si CNA-ul, dar si Inspectia Juridica din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Un autocar MAI si mai multe platforme vor aduce 29 de turisti romani si 8 masini din Bulgaria

Un autocar al Ministerului Afacerilor Interne MAI) si mai multe platforme vor ajunge pe litoralul bulgaresc, afectat de inundatii, pentru a prelua 29 de turisti romani si opt masini, a declarat secretarul de stat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )