Libnet.ro
UNICEF

19:00

CE TRAGEDIE... Medicii au facut anuntul trist: Da, din pacate este vorba de GIANI din LAS FIERBINTI...

B1 B1,
CE TRAGEDIE... Medicii au facut anuntul trist: Da, din pacate este vorba de GIANI din LAS FIERBINTI...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor. continuă pe B1

MEDICII au facut anuntul TRIST: din pacate este vorba de indragita ANDREEA MARIN...Problemele de sanatate sunt extrem de grave...

Andreea Marin a anuntat de curand ca a solicitat de urgenta ajutorul medicilor, in conditiile in care a avut mai multe probleme de sanatate! Vedeta a facut un control amanuntit la inima. Oameni.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: indragitul actor si om de televiziune FLORIN BUSUIOC...

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri, Eugen Tieranu si Paul Trasca,.

O noua drama ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Din pacate chiar Ionut Dolanescu a facut anuntul TRIST: Ce i-a spus inainte de a muri...

Muzicapopulara romaneasca este tot mai trista in ultima vreme. IonutDolanescu a dezvaluit in premieracare au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau le-a rostit inainte de moarte.

CE TRAGEDIE! Da, din pacate este vorba despre GIANI din LAS FIERBINTI...Medicii au facut anuntul trist

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

Ramas bun VIOREL... Gata, s-a terminat: Oana Lis a facut anuntul TRIST... Fostul primar VIOREL LIS...

Intr-o emisiune TV, Oana Lisa recunoscut ca a trecut prin momente extrem de grele. Complexata de kilogramele in plus, exact in perioada in care Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral, Oana Lis a.

DRAMA in muzica populara! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI: BOALA cumplita A RAPUS-O

Maria Carneci se implica activ in lupta pentru combaterea Hepatitei C, dupa ce cantareata Ileana Ciuculete a murit afectata de acest virus. Alaturi de ea mai sunt implicati si Catalin Botezatu, dar si.

Joe Holder, cel mai fericit barbat din lume! Este trainerul modelelor Victorias Secret!

In fiecare an, show-ul Victorias Secret ne dovedeste inca o data ca modelele care imbraca noua colectie sunt cele mai frumoase din lume. Omul care se afla in spatele fizicului lor de invidiat este Joe Holder.

Ramas bun Viorel... anuntul trist a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand.

Dupa IONELA PRODAN, un alt mare cantaret de MUZICA POPULARA iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut INFARCT...

Muzica populara trece printr-o noua tragedie! Artistul de muzica populara, Daniel Siminic, a murit in urma unui infarct. Daniel Siminic a lucrat si in televiziune dar, in ultimii ani, s-a facut remarcat in.

DESPARTIREA anului! SMILEY a facut anuntul despre GINA PISTOL! Da, este ADEVARAT! Fanii sunt in stare de soc

Smiley si-a surprins fanii cu un mesaj neasteptat despre viitorul relatiei cu Gina Pistol. Cantaretul a precizat ca nu intentioneaza sa se casatoreasca vreodata. Doamnele si domnilor, Smiley nu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )