Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie pentru o familie din Teleorman. O fetita de doi ani a decedat, spulberata de un sofer, iar sora ei este in coma

Antena3 Antena3,
Tragedie pentru o familie din Teleorman. O fetita de doi ani a decedat, spulberata de un sofer, iar sora ei este in coma

Tragedie pentru o familie in urma unui accident cumplit. O fetita de doi ani a decedat, iar sora ei de 13 ani se zbate intre viata si moarte dupa ce au fost lovite in plin de un autoturism, in timp ce se juc. continuă pe Antena3

Si-au dus fetita de doi ani la medic, iar cand au auzit diagnosticul nu le-a venit sa creada. Ce fel de cancer avea copilul

O fetita de numai doi ani a ajuns la medic cu dureri de burta si febra iar parintii au fost socati sa afle ca aceasta are cancer ovarian. Doctorii au descoperit o tumora de 14 centimetri pe ovarul drept, si.

Liviu Dragnea, despre PSD si Guvern: Eu am fost lasat singur doi ani si jumatate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in ultimii doi ani a fost lasat singur in spatiul public pentru ca cei din PSD si Guvernul au comunicat foarte putin. Haideti sa discutam cinstit: eu am fost.

Vicepresedintele UDMR, Anna Horvath, condamnata definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare

Curtea Suprema a condamnat-o miercuri pe Anna Horvath, vicepresedintele UDMR, la doi ani de inchisoare cu suspendare si 100 de zile de munca in folosul comunitatii pentru infractiunea de trafic de influenta.

Anna Horvath, vicepresedinte executiv UDMR si fost viceprimar de Cluj, condamnata definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta

Fostul viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, Horvath Anna, a fost condamnat de iCCJ la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta intr-un dosar inceput in perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 2016. Sentinta este definitiva. Horvath Anna a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, ca in urma deciziei iCCJ va demisiona din functia de consilier local al municipiului Cluj-Napoca.

SENZATIONAL: Iulia Vantur s-a intors in Romania, dupa doi ani! PRIMELE IMAGINI cu ea il vor face pe Salman Khan sa TURBEZE! (FOTO)

Surpriza! Dupa doi ani de absenta, Iulia Vantur s-a intors in Romania, iar prima ei aparitie a fost miercuri seara la VIVA! Party 2019. Fosta prezentatoare TV s-a schimbat enorm: a slabit considerabil si.

Un copil de doi ani din Iasi a ajuns la spital dupa ce a mancat anticonceptionalele mamei. Cum se simte micutul

Un copil de doi ani din Iasi a mancat anticonceptionalele mamei, crezand ca sunt bomboane, si a ajuns la spital. Copilul a fost internat ca masura de precautie, dar se afla in afara oricarui.

Un baietel de doi ani a ajuns la spital dupa ce a inghitit anticonceptionale. in ce stare este copilul

Un copil in varsta de doi ani din Iasi a ajuns la spital dupa ce a inghitit mai multe anticonceptionale pe care le-a gasit in casa. Acesta a fost consultat de urgenta de catre medici, care au decis sa-l interneze.

RWEA vrea program de reconversie profesionala pentru cei din zonele dependente de producerea energiei din carbune

Industria eoliana, prin Asociatia Romana pentru Energie Eoliana RWEA), propune un proiect ambitios de pregatire si reconversie profesionala pentru persoanele din zonele dependente de sectorul producerii energiei din carbune, a anuntat, ieri, RWEA, printr-un comunicat.

Curtea de Apel Cluj, a treia instanta care a votat pentru revocarea din CSM a Liei Savonea

Curtea de Apel Cluj este cea de a treia instanta care a votat marti pentru revocarea din CSM a Liei Savonea, care este si presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro.

Drama romancei devenite prizoniera fostului sot in Egipt. Si-a recuperat, dupa doi ani, fiica rapita, dar nu poate parasi tara africana

O romanca din Aiud este tinuta impotriva vointei ei, in Egipt, impreuna cu fiica ei in varsta de 7 ani. Chiar daca cele doua au toate documentee in regula, iar fetita detine pasaport romanesc, nici Ministerul Afacerilor Interne, si nici Ambasada Romaniei in Egipt nu au facut niciun demers concret pentru ca cele doua sa poata parasi tara africana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )