Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, discurs INCENDIAR in Parlamentul European! Cere MASURI urgente pentru Republica Moldova. Premierul Maia Sandu: Ar fi de foarte mare ajutor (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, discurs INCENDIAR in Parlamentul European! Cere MASURI urgente pentru Republica Moldova. Premierul Maia Sandu: Ar fi de foarte mare ajutor (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a cerut din nou, miercuri, in Comisia pentru afaceri externe a Parlamentului European, sa i se ofere Republicii Moldova o perspectiva de aderare la UE. continuă pe B1

Carmen Avram cere protejarea elefantului african in prima sa interventie in Parlamentul European: Situatia este deosebit de ingrijoratoare

In prima sa interventie in Parlamentul European, in calitate de europdeputat, Carmen Avram a cerut protejarea elefantului african. Europarlamentarul PSD a semnat o interpelarea dresata Consiliului UE si asumata de.

BREXIT: Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii, avertizat de Parlamentul European

Liderii partidelor politice din Parlamentul European i-au un avertizment noului premier al Mari Brit.

Cristian Ghinea a fost ales vicepresedinte al comisiei pentru Dezvoltare Regionala din Parlamentul European

Europarlamentarul PLUS Cristian Ghinea a fost ales, marti, vicepresedinte al comisiei pentru Dezvoltare Regionala REGI) din Parlamentul European, conform unui comunicat de presa transmis de PLUS.

Traian Basescu o umileste pe Gabriela Firea: PSD isi revine. Se agita degeaba

Traian Basescu o ironizeaza grav pe Gabriela Firea. Ar fi multe motive pentru care ar putea oricine sa faca asta, insa fostul presedinte al Romaniei este de parere ca primarita Capitalei n-are sanse la alegerile prezidentiale. in plus, el considera ca PSD isi revine sub conducerea Vioricai Dancila, ceea ce inseamna ca partidul va reveni .

Traian Basescu da de pamant cu PSD-istii: Este o demonstratie unde poate duce lipsa de creier. Cand nu ai cu ce sa gandesti, spui numai prostii (VIDEO)

Traian Basescu a dat de pamant, miercuri, cureprezentantiPSD, care au spus ca fostul presedinte a plantat fosti PD-isti in partidul aflat acum la guvernare si, de aceea, nu se poate guverna asa.

Traian Basescu, dezvaluiri INCENDIARE de la Cotroceni: Iohannis a vrut sa renunte la PRESEDINTIE

Europarlamentarul Traian Basescu a dezvaluit ca presedintele Klaus Iohannis a avut un moment de ezitare cand s-a pus problema unei noi candidaturi la presedintie. Fostul sef al statului a declarat pentru RTV.

Traian Basescu il critica dur pe Barna: Are o abordare de penal. Nu poti sa ai pretentia sa fii presedinte cu o asemenea declaratie

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat dur pe presedintele USR Dan Barna dupa ce acesta din urma a afirmat despre magistratii CCR casunt varful de lance al penalilor din politica romaneasca, spunand ca nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale cu o asemenea abordare.

Traian Basescu: Iohannis ar fi dezavantajat de un tur doi al prezidentialelor cu Dan Barna, dar ar castiga fara emotii o finala cu Dancila Cu cine va vota fostul presedinte

Traian Basescu considera ca presedintele Iohannis ar fi dezavantajat de o intalnire cu Dan Barna, liderul USR, intr-un eventual tur doi al alegerilor prezidentiale, dar sustine ca seful statului ar castiga.

Traian Basescu: Dan Barna are abordare de penal

Traian Basescu a declarat ca Dan Barna insusi a avut o abordare de penal atunci cand a sustinut, dupa decizia CCR pe amnistie si gratiere, ca judecatorii constitutionali sunt varful de lance al.

Adrian Nastase: Iohannis a invatat de la Traian Basescu aceasta smecherie

Adrian Nastase afirma ca presedintele Klaus Iohannis s-a inspirat de la Traian Basescu atunci cand a decis sa convoace referendumul consultativ. Klaus Iohannis a invatat de la Basescu smecheria cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )