Libnet.ro
UNICEF

15:01

Traian Basescu, mesaj pentru tinerii alegatori: Este momentul lor sa iasa la vot. Au pe cine alege

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, mesaj pentru tinerii alegatori: Este momentul lor sa iasa la vot. Au pe cine alege

Prezent duminica la vot, fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca tinerii trebuie sa iasa la vot ca au pe cine alege. Cred ca eu am deja gandirea omului care a trecut prin toate functiile si. continuă pe Antena3

Traian Basescu, mesaj flatant pentru Theodor Paleologu, pe final de cursa catre Cotroceni: Daca romanii au inteles ca au nevoie de un presedinte ca tine, vom vedea maine seara

Traian Basescu, fondatorul PMP, a avut un mesaj de final de campanie pentru candidatul formatiunii, Theodor Paleologu, prin care i-a multumit ca s-a inscris in aceasta cursa, dand Romaniei cea mai buna.

Alegeri prezidentiale 2019 - Traian Basescu: Este momentul fundamental de schimb de generatie. Noi am facut ce am putut

Fostul presedinte Traian Basescu a votat duminica la Liceul Jean Monnet din Capitala, acolo unde a declarat ca aceste alegeri reprezinta un schimb de generatie. De asemenea, a indemnat tinerii sa iasa la vot pentur ca e momentul lor sa iasa. Au din ce alege.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generatii

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj tinerilor, recomandandu-le sa iasa la vot pentru ca au pe cine alege. Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generatii, a spus Basescu.

Cum a ajuns sa arate azi fostul ginere al lui Traian Basescu. Bodo, de nerecunoscut FOTO

Fostul ginere al lui Traian Basescu pare sa se fi reinventat dupa despartirea de Ioana, fiica cea mare a fostului lider al tarii. Bodo, pe numele sau real Bogdan Marin, este de nerecunoscut in momentul de fata si a fost invitat, in aceasta joi, in emisiunea lui Catalin Maruta. Telespectatorii au putut afla si cu .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generatii. Trebuie sa vina generatia care sa indrepte tara spre prosperitate (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a votat duminica, in jurul orei 11. 00, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Dupa ce si-a exprimat dreptul constitutional, europarlamentarul PMP a vorbit despre momentul.

Traian Basescu, la un pas sa ramana fara partid

Traian Basescu ar putea ramane fara partid. Surse politice spun ca exista posibilitatea ca PMP sa fuzioneze cu PNL. Nici in tabara Pro Romania nu este liniste. Mihai Tudose si Victor Ponta se lupta.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii din Diaspora: Veniti la vot pentru ca tara are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-ati afla

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe Facebook, un mesaj pentru romanii din Diaspora, pe care ii indeamna sa iasa la vot. incepand de astazi, timp de trei zile, romanii din strainatate voteaza.

China introduce noi restrictii pentru tinerii gameri din mediul online, printre care si o ora de stingere

China a anuntat noi restrictii pentru jucatorii minori din mediul online, sustinand ca obiectivul este cel de a combate dependenta acestora de online gaming, scrie CNN.

Tudor Chirila, MESAJ pentru romani, in ziua alegerilor! Votul romanilor va fi anti-PSD

Tudor Chirila, solistul trupei Vama, a transmis un mesaj pe internet, in ziua primului tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )