Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: PSD ar fi avantajat de organizarea alegerilor parlamentare si locale simultan Sesizarea CCR nu se justifica, presedintele poate nominaliza repetat acelasi premier

B1 B1,
Traian Basescu: PSD ar fi avantajat de organizarea alegerilor parlamentare si locale simultan Sesizarea CCR nu se justifica, presedintele poate nominaliza repetat acelasi premier

Traian Basescu nu crede in sansele PSD de a bloca la CCR decizia presedintelui Iohannis de a-l nominaliza din nou pe Ludovic Orban pentru postul de premier, in ciuda faptului ca a fost demis recent prin motiune de. continuă pe B1

OUG pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate: Se poate vota la orice sectie, indiferent de domiciliu Danca: Fraudele sunt excluse datorita sistemului electronic de control al votului

Guvernul a adoptat, marti seara, o ordonanta de urgenta pentru organizarea alegerilor parlamentare inainte de termen, care prevede, printre altele, posibilitatea votarii la orice sectie, indiferent de domiciliu, dar si dublarea numarului de parlamentari in Diaspora. Suspiciunile de frauda nu au niciun temei datorita sistemului electronic de control al votului electronic, a declarat Ionel Danca, seful Cancelariei premierului. Sedinta maraton de Guvern: Au fost aprobate 25 de ordonante de urgenta.

Traian Basescu: Am ajuns la o asemenea lipsa de moralitate a clasei politice, incat a ajuns sa faca jocuri de interes personal sau de partid in detrimentul tarii (VIDEO)

Traian Basescu a criticat decizia PNL de a impinge situatia politica spre declansarea alegerilor anticipate si a denuntat lipsa de moralitate a clasei politice, si aflata la putere, si in.

Traian Basescu demasca planurile PSD: Lucrurile au fost aranjate

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu nu crede ca motiunea PSD impotriva guvernului Orban va trece. Basescu e convins ca liderul PNL nu a facut nicio intelegere cu seful PSD si ca vom avea.

Traian Basescu: Daca as fi in locul PSD, chiar daca liberalii nu isi voteaza propriul guvern, as vota guvernul Orban Tara va iesi destul de zdrentuita, vreau sa vedeti reactia bancilor (VIDEO)

Traian Basescu este convins ca impingerea situatiei spre alegeri anticipate va genera o criza politica, dar crede ca tara va rezista, cu costuri suplimentare. Daca as fi in locul PSD, chiar daca.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta in ziua motiunii de cenzura. Avertisment pentru romani

Astazi in sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, PSD a pierdut majoritatea in Senat, iar pentru ca actualul Guvernul sa fie demis sunt necesare 233 de voturi. Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, pentru .

Traian Basescu, dupa demiterea Guvernului Orban: Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate. Probabil nu sunt familiarizati cu atmosfera de la Bruxelles (VIDEO)

Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu, afirmand despre parlamentarii din PSD, UDMR si Pro Romania, care au demis prin vot.

Traian Basescu, despre deciziile UE: Romania nu va avea resurse financiare pentru implementarea acestor programe

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca, in timp ce PNL-istii si PSD-istii se cearta la Bucuresti, Uniunea Europeana a lansat la acest inceput de an trei mari programe, unele care vor lovi.

Traian Basescu nu crede ca Guvernul PNL va pica

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu sustine ca PSD nu va reusi sa obtina suficiente voturi .

Surse: Guvernul adopta azi doua OUG: organizarea alegerilor anticipate si alegerea sefilor de CJ prin vot indirect

Guvernul va adopta azi doua ordonante de urgenta: una privind organizarea alegerilor anticipate, alta privind alegerea presedintilor de Consilii Judetene in mod indirect, prin votul consilierilor judeteni. in cazul in care motiunea de cenzura va trece miercuri de votul Parlamentului, Guvernul Orban va ramane interimar si nu va mai putea adopta OUG.

TRAIAN BASESCU: Nu exista nicio tara in lumea asta careia sa ii faca bine instabilitatea guvernamentala

Europarlamentarul Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei, spune ca, in ultimii ani, tara trece printr-o experienta unica, si anume, cei care instaleaza guverne sunt tot cei care dau jos guvernele tarii ca si cum caderea guvernelor ar fi un soi de vitamina pe care o inghite economia pentru a creste.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )