Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Ogagau a depus juramantul pentru un nou mandat de primar in Sangeorz Bai: Edilul a fost reales desi este condamnat penal si si-a umilit si filmat fiica

B1 B1,
Traian Ogagau a depus juramantul pentru un nou mandat de primar in Sangeorz Bai: Edilul a fost reales desi este condamnat penal si si-a umilit si filmat fiica

Traian Ogagau a depus juramantul pentru un nou mandat de primar al localitatii Sangeorz-Bai. Asta desi a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare. De altfel, Ogagau a fost reales in. continuă pe B1

Pagina de Facebook a Primariei Constanta a disparut, in timp ce Vergil Chitac depunea juramantul pentru mandatul de primar

In timp ce Vergil Chitac depunea juramantul pentru mandatul de primar al Constantei, pagina de Facebook a Primariei Constanta a disparut, transmit sursele Financial Intelligence. Acest continut nu este.

Primarul condamnat penal din Sangeorz Bai, care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica, a depus juramantul

Traian Ogagau a fost validat pentru un al doilea mandat de primar al localitatii Sangeorz-Bai, in ciuda condamnarii penale la 1 an de inchisoare cu suspendare. Edilul a devenit celebru in toata tara dupa aparitia in spatiul public a filmarilor in care isi abuza si umilea fiica de 14 ani.

Senatorul USR Dan Lungu renunta la candidatura pentru un nou mandat pentru a nu legitima un intreg sir de abuzuri si de decizii neinspirate

Senatorul USR Dan Lungu anunta ca renunta la candidatura sa pentru un nou mandat, dupa ce a fost pus pe loc neeligibil la Iasi, el acuzand ca modul de intocmire a listelor sfideaza complet valorile si principiile fondatoare ale USR si ale aliantei. Lungu mai spune ca a luat aceasta decizie pentru a nu legitima, la randul sau, un intreg sir de abuzuri si de decizii neinspirate.

Astrid Fodor, validata pentru un nou mandat de primar la Sibiu. Decizia instantei, definitiva

Primarul ales al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a fost validata pentru un nou mandat de edil sef, printr-o decizie definitiva a Tribunalului Sibiu, care a admis apelul lui Fodor impotriva sentintei.

Dominic Fritz a depus juramantul de primar al Timisoarei: Nu pot promite ca voi fi un primar comod, dar voi fi un primar sincer (VIDEO)

Dominic Fritz a depus juramantul si a fost instalat oficial in functii de primar al Timisoarei. in discursul de la ceremonia festiva, Dominic Fritz a declarat ca nu se poate promite ca va fi un primar comod,.

Clotilde Armand a depus juramantul de investitura in functia de primar al sectorului 1

Clotilde Armand a depus juramantul de investitura, joi seara, preluandu-si astfel,oficial, mandatul de Primar al Sectorului 1. Ceremonia a avut locla mai multde o luna de la alegerile locale din.

Marcel Morar a devenit subprefect al judetului Hunedoara. Fostul director de muzeu a depus juramantul

Marcel Morar a depus juramantul de subprefect al judetului Hunedoara, intr-o ceremonie desfasurata joi, la sediul Institutiei Prefectului.

Firea, despre Nicusor Dan: A trecut a doua zi de la validare si nu a depus juramantul. Zilele trecute se plangea ca eu il blochez

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca au trecut doua zile de cand Nicusor Dan a fost validat ca edil al Bucurestiului, si nu a depus juramantul, prin urmare nu a venit la munca.

Kereskenyi Gabor a depus juramantul ca primar al municipiului Satu Mare. Ce mesaj le-a transmis adversarilor sai

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a depus marti juramantul, alaturi de noii consilieri locali. Edilul se afla la al doilea mandat, castigat cu peste 50% din voturile exprimate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )