Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 1,69%, in perioada 30 martie - 6 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece titluri de la BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Titlurile Rompetrol Rafinare, cel mai bun randament de la BVB

Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) s-au apreciat cu 8,01%, in perioada 25 martie - 1 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, in conditiile in care indicii bursieri au fost in scadere.

Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi face marturisiri incredibile despre artist

Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marti dupa-amiaza in locuinta lui din Bucuresti, in urma unei boli grave care l-a macinat in ultimele luni. Cel mai bun prieten al lui Cornel Patrichi fa.

HP Spectre cel mai subtire laptop din lume nu e doar frumos

Indiferent daca sunteti sau nu fani ai sistemelor HP, noul HP Spectre, cu titlul de cel mai subtire laptop din lume, are toate sansele sa va uimeasca. Pentru foarte multi ani, cei de la HP au fost pe primul loc in materie de vanzari de sisteme. De curand insa, au fost depasiti de Lenovo, iar cu [].

HP a lansat Spectre, cel mai subtire laptop din piata

HP a anuntat marti laptop-ul Spectre, un ultraportabil cu ecran de 13,3 inci, 1,1 kg greutate si un pret ce porneste de la 1. 170 dolari. Modelul este cel mai subtire laptop din piata si poate fi comandat incepand cu 25 aprilie in SUA. HP reintra in zona laptop-urilor ultra-premium unde domina MacBook-urile. Preturile in Europa pornesc de l1 1. 199 euro, livrarile incep in iunie.

Cel mai ravnit burlac din fotbalul romanesc vorbeste de insuratoare!

Este unul dintre cei mai titrati fotbalisti din tara noastra, a avut iubite numai una si una, insa niciuna nu a reusit sa il faca sa renunte la burlacie. in curand o sa.

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani, in impas. Modernizarea retelei de apa, blocata, Ecoaqua cere 5 milioane lei

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani care a transfromat Calarasiul intr-un imens santier ar putea ramane nefinalizat. Lucrarile la reteaua de apa si canalizare nu pot fi incheiate din lipsa de bani. Peste 5 milioane de lei mai sunt necesari pentru finalizarea investitiei.

Disney a lansat primul trailer pentru cel mai nou film din universul Star Wars (VIDEO)

Trailerul pentru noul film din franciza Star Wars a aparut si a fost incarcat pe internet, pe sapte aprilie. Acesta a fost vizualizat de peste 15 milioane de ori. Filmul se va numi Rogue One: A Star Wars.

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica preiau prima pozitie, in topul randamentelor

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica BCC) au inregistrat o apreciere de 7,16%, in perioada 28 martie - 4 aprilie 2016, reprezentand cel mai bun plasament si surclasand aprecierea Rompetrol Rafinare RRC), de 7,11%.

Dolarul s-a prabusit pe piata romaneasca. E la cel mai scazut nivel din ultimele cinci luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, joi, un curs de referinta de 3. 9186 lei pentru un dolar, in scadere cu 0. 35% fata de cotatia anterioara. in acelasi timp, moneda europeana se.

7 aprilie in istorie: SUA lanseaza televiziunea. Cel mai mare cuirasat din lume e scufundat in Pacific

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 7 aprilie .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )