Libnet.ro
UNICEF

16:45

Tranzactie in IT-ul romanesc: 2 milioane de euro pentru 25% dintr-o firma

Hotnews Hotnews,
 Tranzactie in IT-ul romanesc: 2 milioane de euro pentru 25% dintr-o firma

Grupul IT Bittnet, din Bucuresti, urmeaza sa preia 25% din actiunile unei firme romanesti de dezvoltare de produse software, tranzactie care se ridica la valoarea de 2 milioane de dolari, in bani si actiuni. continuă pe Hotnews

Campanie de zeci de milioane de euro pentru locale. Topul contributiilor declarate de partide

Competitorii au contribuit cu sume semnificative la campania electorala pentru alegerile locale, respectiv peste 185 de milioane de lei, adica aproape 40 de milioane de euro, desi 2020 se anunta a fi un an dificil din punct de vedere economic, iar limitarile legate de desfasurarea campaniei electorale prin evenimente sau actiuni stradale ar fi trebuit sa conduca si la limitarea sumelor cheltuite de partidele politice, se arata intr-o analiza a Expert Forum.

Au platit 6.000 de euro pentru o pisica exotica. Ce au primit acasa, de fapt, i-a facut sa planga instant

Un cuplu din Franta a comandat online un pui de pisica de rasa, pentru care urmau sa plateasca la livrare 6. 000 de euro. Cumparatorii au aflat dupa cateva zile ca le-a fost trimis un pui de tigru indonezian. Sotii au depus plangere, descoperindu-se astfel o retea care facea trafic cu animale. intamplarea care a deconspirat .

Centru intermodal de transport in valoare de 2,6 milioane euro, construit la Buzau

Un centru intermodal de transport integrat cu un sistem de park-and -ride, menit sa reduc emisiile de CO2 va fi construit cu fonduri atrase in valoare de 12,7 milioane de lei, adica aproape 2,6 milioane de euro in Buzau.

Citu: Prejudiciu de 40 de milioane de euro la Primaria Capitalei

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma ca prejudiciul total rezultat in urma controlului realizat la Primaria Capitalei se ridica la aproximativ 200 milioane lei 40 milioane euro).

Sesiunea online de cerere a fondurilor de cate 2.000 Euro, pentru IMM, PFA, ONG, CMI, luni, de la ora 10.00

Microintreprinderile, persoanele fizice autorizate, organizatiile neguvernamentale si cabinetele medicale incep, luni, 12 octombrie 2020, de la ora 10. 00, sa aplice online pentru microgranturile de cate 2. 000 de euro fiecare din cadrul ajutoarelor de stat din fonduri europene si de la buget, pentru redresare din criza COVID-19.

Fonduri europene: 30.000-100.000 Euro pentru firme, sa-si ia calculatoare. Ghidul propus si schema de finantare

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea obtine fonduri europene de cate 30. 000 de euro, sa-si cumpere calculatoare si alte echipamente si servicii pentru digitalizare, in anumite conditii cuprinse in proiectul de Ghid al solicitantului si schema de minimis. Documentele publicate de Ministerul Fondurilor Europene si consultare publica reprezinta un nou pas in operationalizarea liniei de finantare de digitalizare a IMM.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2282 seconds )