Libnet.ro
UNICEF

19:30

Reuters scrie despre situatia din Romania: CCR respinge codurile penale intr-un moment sensibil, dupa protestele generate de uciderea a doua adolescente

B1 B1,
Reuters scrie despre situatia din Romania: CCR respinge codurile penale intr-un moment sensibil, dupa protestele generate de uciderea a doua adolescente

Situatia tensionata din Romania de dupa tragedia de la Caracal in care doua tinere au fost ucise brutal fara ca autoritatile sa faca ceva pentru a le salva a adresat si atentia presei. continuă pe B1

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Vremea va fi calduroasa, local caniculara si cu disconfort termic ridicat dupa-amiaza, indeosebi in regiunile vestice si sudice. in jumatatea de vest a tarii si la munte, cu precadere seara si noaptea.

Reuters: Curtea Constitutionala din Romania respinge codurile penale intr-un moment sensibil, dupa protestele generate de uciderea a doua adolescente

Decizia Curtii Constitutionale din Romania de a respinge luni modificarea codurilor penale a ajuns si in presa internationala. Reuters transmite ca decizia CCR de a bloca codurile penale elaborate de PSD si care ar fi blocat multe dosare in una dintre cele mai corupte tari din Uniunea Europeana vine, intr-un moment sensibil dupa ce lumea a iesit in strada in semn de protest fata de modul in care autoritatile au gestionat cazul uciderii a doua adolescente.

Untold, totul despre editia 2019. Se vor auzi sau nu manele la cel mai asteptat festival din Romania

Cel mai asteptat festival muzical din Romania se pregateste sa-si deschida portile! Untold 2019 se va desfasura, la Cluj Napoca, in perioada 01-04 august, iar in acest interval peste 200 de artisti vor evolua in fata publicului. Peste 200 de artisti, la Untold Untold debuteaza la inceputul lunii august. Peste 200 de artisti vor evolua pe .

Marian Godina, despre cazul din Caracal. Nu va bucurati de demisii si demiteri. E praf in ochi

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. Ce spune Marian Godina despre interventia autoritatilor in cazul din Caracal in urma mesajelor pe care primit din partea .

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

Mediastandard.ro: Nici articolele despre tunelele din Bucegi nu mai sunt ce-au fost. Astazi: cazul argumentpress.ro

Demult nu mai citisem un articol cinstit si spumos despre tunelurile din Bucegi. Adica, sigur, ele sunt foarte des intalnite, dar aproape niciodata pe un site care sa se doreasca serios. Mereu, platformele pe care le intalnesti striga a deranj mental inca de la prima incarcare de site, dar mai rar vezi asa ceva intr-o publicatie generalista, care sa livreze informatie la minut.

C.T. Popescu, despre crima din Caracal: Asta e comun intre criminal si domnii politisti

Cristian Tudor Popescu a intervenit din nou in cazul crimei din Caracal, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o si a omorat-o pe Alexandra Macesanu. Jurnalistul a spus ca politistii si procurorii care s-au ocupat de caz in primele zile au ceva in comun cu criminalul: atitudinea nepasatoare si incercarea de a induce .

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Doar jumatate dintre farmaciile din Romania s-au inscris in Sistemul national de verificare a medicamentelor

Aproximativ 5. 000 dintre cele 10. 000 de farmacii din Romania sunt inregistrate in Sistemul national de verificare a medicamentelor, desi acest proces ar fi trebuit deja finalizat, a declarat luni presedintele Organizatiei de Serializare a Medicamentelor din Romania, Dan Zaharescu.

Coincidenta sinistra intre Ion Rimaru, cel mai cunoscut criminal in serie din Romania, si ucigasul fetelor disparute din Caracal

Coincidenta sinistra intre Ion Rimaru, cel mai cunoscut criminal in serie din Romania, si ucigasul fetelor disparute dinCaracal. Barbatul retinut vineri e suspectat ca a facut tot.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )