Libnet.ro
UNICEF

11:30

Trei batrani de peste 80 de ani au fost ucisi din greseala. Cu cine i-a confundat criminalul

Antena3 Antena3,
Trei batrani de peste 80 de ani au fost ucisi din greseala. Cu cine i-a confundat criminalul

Un tanar bolnav de schizofrenie a ucis trei batrani de peste 80 de ani, pe care i-a crezut pedofili. Anthony Payne 80 de ani) si gemenii Dick si Roger Carter 84 de ani), i-au cazut victima tanarului. El. continuă pe Antena3

Trei batrani de peste 80 de ani au fost ucisi din greseala. Criminalul a crezut ca erau pedofili!

Un tanar bolnav de schizofrenie a ucis trei batrani de peste 80 de ani, pe care i-a crezut pedofili. Anthony Payne 80 de ani) si gemenii Dick si Roger Carter 84 de ani), i-au cazut victima tanarului. El.

Grupul Humanitas la Gaudeamus- 20-24 noiembrie - Peste 1100 de titluri, peste 80 de carti-eveniment, 31 de lansari, sesiuni de autografe, intalniri cu scriitori, istorici, editori, traducatori, critici literari si jurnalisti celebri

Peste 1100 de titluri, peste 80 de carti-eveniment, 31 de lansari, sesiuni de autografe, intalniri cu scriitori, istorici, editori, traducatori, critici literari si jurnalisti celebri Humanitas si Humanitas Fiction va asteapta la Gaudeamus 2019, in perioada 2024 noiembrie, cu evenimentele editoriale ale toamnei, noi titluri de autori romani si straini, editii in limba romana ale bestsellerurilor internationale din ultimele luni, publicate in indragitele colectii de istorie, memorii-jurnale, eseistica, filozofie, literatura romana contemporana si universala, stiinta, carte pentru copii.

Digi24: Ucigasul lui Marian Cozma, eliberat conditionat pentru comportament impecabil, a fost arestat din nou

Ivan Sztojka, ucigasul handbalistului Marian Cozma, a fost arestat din nou, luni, la un an dupa ce a fost eliberat pentru buna purtare, transmite Balazs Barabas, corespondentul Digi24 in Ungaria, citand site-ul 24. hu.

Noi detalii tulburatoare in cazul Caracal: peste 100 de probe din butoi au fost expertizate

Noi detalii socante ies la iveala in cazul Caracal. Peste 100 de probe din butoiul lui Gheorghe Dinca au fost expertizate. Potrivit expertilor, in acel butoi, au fost incinerate si animale, iar din.

12 procurori au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 12 procurori, intre care trei de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit din trimestrul doi

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit decat pentru primul trimestru al acestui an, transmite Agerpres.

Emilia Gane, noul agent guvernamental pentru Curtea de Justitie a UE Radu Cantar a fost eliberat din functie

Emilia Gane a fost numita luni in functia de agent guvernamental pentru Curtea de Justitie a Uniunii Europene, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban, publicata in Monitorul Oficial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )