Libnet.ro
UNICEF

05:45

TREI milioane de euro pentru o revista! Edilul Tudorache baga mana adanc in bugetul Primariei Sectorului 1

B1 B1,
TREI milioane de euro pentru o revista! Edilul Tudorache baga mana adanc in bugetul Primariei Sectorului 1

Edilul Dan Tudorache va cheltui in urmatorii 4 ani aproape 3 milioane de euro din bugetul local, adica banii cetatenilor, pentru revista Primariei Sectorului 1 Buletinul informativ. Licitatia a. continuă pe B1

Primaria Sectorului 1 isi lanseaza revista cu aproape trei milioane de euro: ce subiecte se vor aborda si cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca jurnalistii

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti, condusa de Daniel Tudorache PSD), a alocat fonduri publice in valoare de aproximativ trei milioane de euro pentru realizarea, editarea, tiparirea si distributia Buletinului informativ al institutiei in urmatorii patru ani, potrivit unui anunt de licitatie publicat sambata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Cum vrea Posta sa elimine cazurile de indisponibilitate a serviciilor IT: Licitatie de peste 8,6 milioane de euro pentru achizitia de imprimante in urmatorii 5 ani

Posta Romana a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de imprimante in scopul eliminarii cazurilor de indisponibilitate a serviciilor IT defectiuni frecvente datorate vechimii echipamentelor actuale), contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 8,6 milioane de euro, potrivit unui anunt publicat sambata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Contractul presupune incheierea unui acord-cadru pe o perioada de 5 ani cu un singur operator economic, fara reluarea competitiei pentru atribuirea contractelor subsecvente, pentru achizitia de imprimante multifunctionale si imprimante laser.

Investitie de 50 milioane euro pentru a treia cladire din Oregon Park

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust si fondul american de investitii Ares Management LP demareaza, in luna octombrie, faza finala a proiectului Oregon Park, cel mai nou parc de birouri dezvoltat in Bucuresti.

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, in contextul in care lichiditatea totala a fost de 37,06 milioane de lei 8,06 milioane euro), mai mica decat de cea de vineri 11,25 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 11,24 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 51,72 milioane de lei 11,24 milioane euro), in crestere fata de cea de joi 6,74 milioane euro).

Politia de frontiera: Trei persoane, arestate pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra

Politia de Frontiera anunta ca trei barbati cercetati pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, un turc, un irakian si un iranian, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Eximtur estimeaza vanzari de 10 milioane euro din vacantele pe litoral

Compania Eximtur estimeaza vanzari de peste 10 milioane de euro in 2017 numai pentru vacantele pe litoralul romanesc. Cresterea de vanzari pentru alte destinatii in Romania este de peste 50%, statiunile balneare clasice fiind in top.

Ferrovie dello Stato preia compania de cale ferata din Grecia, platind 45 milioane euro

Grecia a finalizat vanzarea grupului feroviar Trainose catre compania italiana de cai ferate Ferrovie dello Stato) cu suma de 45 de milioane de euro 53,5 milioane de dolari), a anuntat, ieri, Agentia elena de Privatizare HRADF), transmite AP, conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )