Libnet.ro
UNICEF

08:15

Trei romani au facut spectacol in Marea Britanie! Cu porcul taiat, pe strazile Londrei

Antena3 Antena3,
Trei romani au facut spectacol in Marea Britanie! Cu porcul taiat, pe strazile Londrei

Romanii au devenit din nou vedete in Marea Britanie dupa ce au facut spectacol pe strazile Londrei, cu un porc taiat, in spate. continuă pe Antena3

inca o isprava a romanilor din Marea Britanie: Au taiat porcul si au defilat cu el prin Londra (VIDEO)

Un grup de romani aflat in Marea Britanie a facut circ pe strazile din Londra, dupa ce a taiat un porc pentru sarbatori. L-au scos din portbagaj si l-au plimbat in spate, pe strada. Mandri de fapta lor, au f.

Sute de romani, in continuare blocati in Marea Britanie dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-Cov -2 Anuntul Ministerului de Externe

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2. Ministerul Afacerilor Externe spune ca a facut noi demersuri marti la nivel european pentru deblocarea situatiei, iar functionari consulari si voluntari au mers sa le distribuie apa si alimente romanilor blocati la frontiere.

Sute de romani, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini covid

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2, iar Ministerul Afacerilor Externe a intreprins din nou masuri pentru a debloca situatia.

Ambasada Romaniei la Londra a oferit mancare si apa celor 350 de romani blocati la iesirea din Marea Britanie

O echipa a Sectiei Consulare a Ambasadei Romaniei la Londra se afla, marti seara, la Folkestone, zona de intrare in Eurotunnel, pentru a acorda asistenta consulara cetatenilor romani afectati de masurile adoptate de Regatul Unit si de unele state europene.

Din ispravile romanilor din Marea Britanie: trei barbati au taiat porcul si au defilat cu el pe strazile Londrei VIDEO

Cativa cetateni romani care traiesc de mai mult timp in Marea Britanie au facut spectacol pe strazile Londrei. Dupa ce au taiat porcul, l-au bagat intr-un portbagaj, iar apoi l-au scos si l-au dus pe strada.

Marea Britanie ofera IT-istilor si antreprenorilor acces pe piata mai usor decat altor categorii de cetateni romani. Viza Talent Global si Viza Startup

De la 1 ianuarie 2021 Marea Britanie va introduce un sistem de imigrare pe baza de puncte, aplicabil cetatenilor UE, inclusiv romanilor. in acest cadru, vor fi disponibile diferite trasee legale pentru acces pe piata in UK, la studii, la lucru sau pentru business. IT-istii si antreprenorii cu startup-uri inovatoare vor avea acces preferential, pentru ca UK vrea sa atraga aceste categorii de cetateni UE, inclusiv romani.

Klaus Iohannis: Romania saluta convenirea parteneriatului dintre UE si Marea Britanie privind relatiile viitoare. Acordul va proteja interesele companiilor si ale cetatenilor romani

Romania saluta convenirea parteneriatului dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie in ceea ce priveste relatiile viitoare, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, dupa vestea ca Londra si Bruxellesul au.

Iohannis, despre acordul UE si Marea Britanie privind relatia post Brexit: Va proteja interesele companiilor si cetatenilor romani

Presedintele Klaus Iohannis a salutat acordul la care au ajuns joi negociatorii europeni si britanici privind relatia pe care o va avea UE cu Marea Britanie, post Brexit, si a adaugat ca acest lucru va proteja interesele companiilor si cetatenilor romani.

Cozi imense in prag de Ajun. Mii de romani sunt blocati la granita dintre Marea Britanie si Franta. MAE, precizari de ultima ora. Comisarul european Adina Valean critica francezii pentru restrictiile dure (VIDEO)

Haos la granita dintre Marea Britanie si Franta. in jur de 1. 400 de romani sunt blocati, din cauza procedurii de testare anti-COVID-19. Oana Darie, purtatorul de cuvant de la MAE, a oferit informatii.

Sute de romani blocati la granita dintre Franta si Marea Britanie. Comisia Europeana recomanda tarilor sa permita calatoriile esentiale

Comisia Europeana le-a recomandat, marti, tarilor Uniunii Europene sa aiba o abordare coordonata privind masurile aplicate in relatia cu Marea Britanie din cauza noii tulpini a coronavirusului si sa permita deplasarile esentiale, potrivit Digi 24, care citeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )