Libnet.ro
UNICEF

05:45

A treia oara in finala Roland Garros

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 A treia oara in finala Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucatoarea romana, aceasta va fi a patra finala a cariera la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, dupa Australian Open. Ea isi va pastra locul I WTA si in ierarhia ce va fi publicata luni. continuă pe Ziarul Bursa

Roland Garros: Simona Halep vs Angelique Kerber (de la ora 15:00) / Duelul pentru un loc n semifinale

Simona Halep 1 WTA) va intra astazi pe arena Suzanne-Lenglen, de la ora 15:00, pentru a zecea confruntare directa cu Angelique Kerber Germania, 12 WTA), jucatoare pe care o conduce cu 5-4 la meciurile directe si pe care a invins-o ultima oara la Australian Open, in semifinale. Partida care ii poate aduce liderului mondial calificarea in semifinalele de la Roland Garros va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Irina Bara vor evolua luni - Programul complet al zilei

Simona Halep 1 WTA) si Elise Mertens 16 WTA) vor deschide ziua de tenis pe arena Philippe-Chatrier, miza confruntarii fiind calificarea in sferturile de finala de la Roland Garros. Partida va incepe la ora 12:00 si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. Tot luni, de la aceeasi ora, Mihaela Buzarnescu si Irina Bara vor evolua in optimile probei de dublu.

Roland Garros: Simona Halep vs Angelique Kerber, prima partida a zilei de miercuri pe arena Suzanne-Lenglen

A zecea confruntare directa intre Simona Halep si Angelique Kerber va avea loc miercuri, de la ora 15:00, fiind prima a zilei pe arena Suzanne-Lenglen. Miza partidei va fi calificarea in semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Suma ireala care ii intra in conturi Simonei Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros. Romanca s-a impus in doua seturi in fata Garbinei Muguruza si isi pastreaza fotoliul de lider WTA. Halep 26 de ani) va disputa sambata a patra sa.

Simona Halep in finala de la Roland Garros a treia oara in cariera

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara in finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-4, in prima dintre semifinalele turneului.

Simona Halep in finala de la Roland Garros a treia oara in cariera. Adversara: Sloane Stephens

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara in finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-4, in prima dintre semifinalele turneului.

Halep se umple de bani: care este premiul pentru calificarea in finala Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA.

VIDEO Gestul de descatusare al Simonei Halep dupa victoria cu Muguruza si calificarea in finala Roland Garros

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4.

CTP, in lacrimi dupa calificarea Simonei Halep in finala Roland Garros

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4.

Simona Halep in finala Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucatoarea romana, aceasta va fi a patra finala a cariera la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, dupa Australian Open. Ea isi va pastra locul I WTA si in ierarhia ce va fi publicata luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )