Libnet.ro
UNICEF

12:45

Trenul este mai bun ca avionul pentru calatorii de pana la sase ore, spune seful companiei feroviare nationale austriece

Hotnews Hotnews,
 Trenul este mai bun ca avionul pentru calatorii de pana la sase ore, spune seful companiei feroviare nationale austriece

Este mai bine sa iei trenul in loc sa iei avionul, pentru calatorii de pana la sase ore, este de parere Andreas Mattha, seful companiei nationale feroviare OBB. Pentru Austria acest lucru chiar este adevarat: trenurile ating si 230 kmh, sunt portiuni lungi cu viteze de peste 150 kmh, garile mari sunt modernizate si au fost cumparate locomotive si vagoane noi. continuă pe Hotnews

O noua idila, in casa Puterea Dragostei. Jador, tradat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra

Puterea Dragostei aduce in prim-plan o idila la inceput de drum. Jador, unul dintre cei mai controversati concurenti din ambele sezone, fiind prezent de la inceput, a parasit competitia, timp in care altcineva s-a ocupat de inima Andrei. Unul dintre cei mai buni prieteni a fost cel care a facut-o pe frumoasa bruneta sa-l uite .

Rovana Plumb este propusa comisar european pentru Transporturi

Rovana Plumb este propusa comisar european pentru Transporturi. Anuntul a fost facut, marti, la Bruxelles, de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a prezentat structura si componenta viitorului executiv comunitar.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 SEPTEMBRIE Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 2 - 9 septembrie, de emitenti care au o lichiditate redusa in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, in contextul in care doar noua dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au inregistrat aprecieri ale cotatiilor de peste 1%. De altfel, in intervalul analizat, indicii analizati la aceasta rubrica au consemnat evolutii descendente.

PENTRU SCOPURI AGRICOLE: Fermierii vor primi mai multi bani pentru reducerea accizei la motorina

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a elaborat un proiect de Hotarare prin care vrea sa majoreze cu 15,6 milioane lei, pana la 595,6 milioane lei, ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura.

Aceasta este cea mai periculoasa tara pentru femei. Patru fete sunt violate in fiecare ora

Datele unui studiu arata ca in Brazilia patru fete mai mici de 13 ani sunt violate in fiecare ora. La fiecare doua minute, politistii primesc solicitari in ceea ce priveste violenta impotriva.

Miercuri este ultima zi in care romanii din diaspora se mai pot inscrie pentru prezidentialele din noiembrie Doar 62.000 s-au inscris la o sectie din strainatate sau pentru votul prin corespondenta

Miercuri este ultima zi in care alegatorii din diaspora se mai pot inscrie la o sectie din strainatate sau pentru votul prin corespondenta la prezidentiale, insa exista posibilitatea ca Guvernul sa prelungeasca acest termen in urmatoarea sedinta de la Palatul Victoria.

Cine este Ion Cupa, propunerea pentru Ministerul Energiei: Vicelider al grupului ALDE, presedintele Comisiei pentru mediu din Camera Deputatilor

Ion Cupa, propunerea facuta de premierul Viorica Dancila pentru portofoliul Energiei, este vicelider al Grupului Parlamentar ALDE din februarie 2018, presedinte al Comisiei pentru mediu si echilibru ecologic din Camera Deputatilor, noteaza Mediafax.

Cine este Camelia Gavrila, propunerea pentru Ministerul Educatiei

Camelia Gavrila este deputat de Iasi din 2016, functie precedata de activitatea de profesor, director, inspector general scolar si om politic romantrecuta de la PNLla PSD. in perioada 23 iunie - 29.

Cine este Ion Cupa, propunerea pentru Ministerul Energiei

Ion Cupa a fost propus de prmeierul Viorica Dancila pentru Ministerul Energiei. Deputatul a intrat in Parlamentul Romaniei in 2012 din partea PDL. in timpului mandatului, a facut parte din.

Romania si Italia - tarile cu cel mai mare interes pentru masinile electrice

Interesul fata de masinile electrice se situeaza la cotele cele mai inalte in Romania si Italia, unde 36% dintre res-pondentii chestionati in cadrul unui studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID s-au pronuntat in favoarea autovehiculelor cu propulsie electrica, arata un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )