Libnet.ro
UNICEF

22:00

Aceasta este cea mai periculoasa tara pentru femei. Patru fete sunt violate in fiecare ora

Antena3 Antena3,
Aceasta este cea mai periculoasa tara pentru femei. Patru fete sunt violate in fiecare ora

Datele unui studiu arata ca in Brazilia patru fete mai mici de 13 ani sunt violate in fiecare ora. La fiecare doua minute, politistii primesc solicitari in ceea ce priveste violenta impotriva. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Femeile din zodiac care ofera cea mai frumoasa iubire

Sunt femei care dau totul plus un infinit cand vine vorba de iubire. in relatiile sentimentele, ele isi pun sufletul pe tava si se dedica in intregime partenerului de.

A baut cea mai scumpa bere din lume, din greseala: cat l-a costat aventura

Un australian intra intr-un bar, isi comanda o bere, o plateste si afla ulterior ca a fost cea mai scumpa din lume. Desi suna a inceput de banc, aceasta a fost premisa unui soc de proportii pentru cel care a experimentat-o la prima mana. Pater Lalor era in vizita de serviciu la Manchester, cand s-a .

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana

Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana, cu temperat.

Romania are cea mai valoroasa echipa de canotaj tineret din Europa! 9 medalii de aur!

Romania a fost reprezentata la Campionatele Europene de Canotaj Tineret- U23 de la Ioannina, Grecia, de nu mai putin de 14 echipaje si 49 de sportivi, iar rezultatele obtinute plaseaza tara noastra in fruntea clasamentului european pe natiuni.

Cea mai inalta curte din Scotia a decis ca suspendarea Parlamentului britanic este ilegala

Cea mai inalta curte din Scotia a decis miercuri ca decizia premierului britanic de a suspenda Parlamentul pentru cinci saptamani este ilegala, a anuntat parlamentarul care a contestat masura luata de Boris Johnson, potrivit Reuters.

Zacusca de fasole - cum prepari cea mai gustoasa zacusca de fasole pentru iarna

Zacusca de fasole este un preparat pe care-l poti consuma la orice ora si n-ar trebui sa lipseasca din camara ta iarna asta, mai ales ca se prepara usor si e delicioasa.

Emil Boc la inceperea anului scolar: Investitia in educatie este cea mai sigura investitie din lume intrucat este lipsita de grija falimentului!

Primarul Emil Boc a sustinut in mesajul ocazionat de inceperea anului scolar ca 20% din impozitele si taxele locale sunt investite in educatie: infrastructura educationala, burse scolare, transport gratuit, echipamente educationale moderne.

Cea mai mare gradina de acoperis din lume se va deschide in Europa: care sunt beneficiile

Daca ai o fascinatie pentru arhitectura ecologica, prietenoasa cu mediul, vei fi incantat sa afli ca in curand se va deschide cea mai mare gradina de acoperis din lume. Din englezul.

SONDAJ Care e cea mai mare problema in invatamantul romanesc?

A inceput scoala, continua semnalele legate de diversele probleme ale invatamantului romanesc. Dupa o vara in care s-a tot discutat despre titularizari, siguranta elevilor, examene, careurile s-au aglomerat luni cu mii de copii, parinti, profesori, reprezentanti ai primariilor si bisericilor. Grupurile de Whatsapp se incing iar, curg discutiile despre rechizite si atentii. Iar Presedintele Iohannis a vorbit din nou, azi, despre esecul politicilor publice din educatie. Pentru tine, care e cea mai grava problema a invatamantului romanesc?Participa la sondajul HotNews. ro.

Cum a ajuns o ruina cea mai mare ferma de seminte de legume si flori din Europa de est. Costul urias pentru salvarea celebrului domeniu

Cea mai mare ferma producatoare de seminte de legume si flori din Europa de Rasarit se gasea in anul 1947 in Baragan. Ferma-model din Perieti, judetul Ialomita, se afla astazi intr-o stare jalnica, o ruina in inima Baraganului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )