Libnet.ro
UNICEF

20:15

Coronavirus. Biblioteca judeteana suspenda activitatea cu publicul

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Biblioteca judeteana suspenda activitatea cu publicul

Avand in vedere situatia epidemiologica actuala, in perioada 16-21 martie 2020, Biblioteca Judeteana I. Radulescu Dambovita nu va avea program de lucru cu publicul. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |ANPC isi suspenda activitatea cu publicul. Raman deschise mijloacele de comunicare electronica

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilora decis sa isi suspende activitatea cu publiculintre 11 - 31. 2020, din cauza epidemiei de coronavirus. in aceasta perioada, activitatea de.

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul pe termen nelimitat

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul de miercuri, 11 martie 2020, pe perioada nedeterminata.

CORONAVIRUS |Ministerul Muncii suspenda activitatea de audiente la sediul institutiei

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale a decis sa suspende, incepand de marti, 10 martie, pana la 31 martie 2020, activitatea de audiente la sediul institutiei. in aceasta perioada punem la dispozitia.

Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu anuleaza toate evenimentele pana pe 31 martie

Pana pe 31 martie, Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu din Calarasi anuleaza toate evenimentele de animatie culturala planificate in acest interval fara nicio exceptie. Sala de lectura, Sala Multimedia, Sala Presei si Clubul artelor isi inchid activitatea cu publicul in acest interval.

Coronavirus in Romania. Parchetele isi suspenda activitatea de relatii cu publicul pana in data de 30 martie

Activitatea de relatii cu publicul si audiente in cadrul parchetelor se suspenda pana la data de 30 martie 2020, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, emis miercuri, in contextul combaterii raspandirii noului coronavirus.

Castelul Bran isi suspenda activitatea din cauza epidemiei de coronavirus

In urma deciziei de astazi, 11 martie, a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta din cadrul Guvernului Romaniei, Castelul Bran isi va intrerupe activitatea cu publicul in perioada 12 31 ma.

Muzeul Judetean Buzau isi suspenda activitatea din cauza infectiilor cu coronavirus

Consiliul Judetean Buzau a transmis, marti, o informare privind suspendarea activitatii cu publicul a Muzeului Judetean Buzau, dar si la sediile externe ale institutiei.

CORONAVIRUS |Avocatul Poporului suspenda audientele in perioada 10 - 31 martie

Raspandirea cazurilor de infectie cu noul coropnavirus duc e la inchiderea institutiilor publice din Romania. Avocatul Poporului a anuntat, luni, ca din motive de siguranta activitatea de relatii cu publicul.

Tribunalul Bucuresti suspenda activitatea cu publicul si amana multe dintre procese

Presedintele Tribunalul Bucuresti, Laura Radu, a dispus miercuri mai multe masuri pentru prevenirea .

Gabriela Firea suspenda activitatea teatrelor din subordinea Primariei Capitalei pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus

Activitatea celor 14 teatre aflate in administrarea Primariei Generale se suspenda pana pe 31 martie, a anuntat luni, primarul general, Gabriela Firea, pentru a evita raspandirea noului coronavirus. Masura a fost anuntata in cadrul comandamentului organizat la Primaria Capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )