Libnet.ro
UNICEF

12:30

CE trimite Romania la CJUE pentru netranspunerea legislatiei privind vehiculele scoase din uz

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CE trimite Romania la CJUE pentru netranspunerea legislatiei privind vehiculele scoase din uz

Comisia Europeana a anuntat, joi, ca sesizeaza Curtea de Justitie a UE CJUE) pentru neindeplinirea, de catre Romania, a obligatiei de a transpune in dreptul intern actul normativ revizuit al UE privind vehiculele scoase din uz, potrivit unui comunicat. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, trimisa la CJUE pentru netranspunerea legislatiei privind vehiculele scoase din uz

Comisia Europeana transmite ca reclama tara noastra la Curtea de Justitie a UE CJUE), pentru ca nu a indeplinit obligatia de a transpune in dreptul intern actul normativ revizuit al UE privind vehiculele scoase din uz, potrivit unui comunicat al CE.

Romania, data in judecata de Comisia Europeana pentru netranspunerea legislatiei privind vehiculele scoase din uz

Comisia Europeana da statul roman in judecata la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE), pentru ca nu a transpus in dreptul national legislatia revizuita a Uniunii Europene cu privire la vehicule scoase din uz.

UPDATE Comisia Europeana trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE, pentru ca nu a transpus in legislatia interna o directiva privind vehiculele scoase din uz. Lipsa mecanismului de rezolutie a bancilor si legislatia drepturilor de autor, luate la

Comisia Europeana trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE pentru neindeplinirea obligatiei de a transpune in dreptul intern actul normativ revizuit al UE privind vehiculele scoase din uz, a anuntat joi executivul comunitar referitor la actiunile de infringement. De asemenea, Comisia a avansat in alte doua proceduri de infringement impotriva Romaniei: una privind lipsa unui mecanism de rezolutie a bancilor si alta privind legislatia drepturilor de autor. Agentul guvernamental la CJUE, Razvan Horatiu Radu, a declarat ca Guvernul a adoptat deja proiectul de lege pentru transpunerea directivei europene privind masinile scoase din uz, dar trebuie sa treaca si de Parlament.

Comisia Europeana sesizeaza Curtea de Justitie a UE pentru ca Romania nu a transpus in dreptul national legislatia privind vehiculele scoase din uz

Comisia Europeana sesizeaza Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru ca Romania nu a transpus in dreptul national legislatia revizuita a UE cu privire la vehiculele scoase din uz, potrivit unui comunicat.

Acer lanseaza in Romania laptopuri pentru toate nevoile si bugetele

Acer lanseaza noi laptopuri dedicate pasionatilor de divertisment digital. Aspire V 15 se remarca prin noul design cu insertii metalice, gama Aspire E combina design-ul sofisticat cu performante remarcabile, in timp ce gama Aspire ES ofera performante decentela un pret atractiv, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Laptop-ul Aspire V 15 atrage atentia datorita carcasei [] Acer lanseaza in Romania laptopuri pentru toate nevoile si bugetele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum poate evita Romania o condamnare CJUE pentru vehiculele scoase din uz

Agentul guvernamental pentru Curtea de Justitie a UE, Horatiu Radu, a precizat, pentru Mediafax, ca Romania poate evita o condamnare la CJUE in cazul vehiculelor scoase din uz, daca Parlamentul adopta proiectul de lege aprobat, joi, in Guvern.

Petitie lansata pentru sustinerea proiectului privind restituirea imprumuturilor cu imobilele depuse garantie

Deputatul PNL Daniel Zamfir a lansat o petitie online prin care doreste sustinerea initiativei legislative care prevede ca debitorii bancilor pot restitui imprumuturile cu imobilele depuse garantie pentru credite.

Director ICE: Romania este pentru italieni o tara in care merita facute investitii importante

Romania este un loc potrivit si atractiv pentru investitorii straini, in special sectorul agro-industrial, sustine Luca Gentile, directorul general al Agentiei Italiene pentru Comert Exterior ICE). El a oferit mai multe detalii despre sectoarele.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )