Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un troleibuz a ars ca o torta pe Bulevardul Lascar Catargiu din Capitala VIDEO

Antena3 Antena3,
Un troleibuz a ars ca o torta pe Bulevardul Lascar Catargiu din Capitala VIDEO

Un troleibuz a luat foc, duminica, pe Bulevardul Lascar Catargiu, din Capitala. Nu sunt raportate victime. continuă pe Antena3

UPDATE Reactia primarului Capitalei. Un troleibuz a fost cuprins de flacari pe Bulevardul Lascar Catargiu (GALERIE FOTO-VIDEO)

Un troleibuz al Societatii de Transport Bucuresti a fost cuprins de flacari duminica dimineata, in Capitala,pe unul dintre cele mai mari bulevarde, Lascar Catargiu. Pompierii intervin cu doua.

Incendiu in centru Capitalei. Un troilebuz a fost cuprins de flacari pe Bulevardul Lascar Catargiu

Un troleibuz al Societatii de Transport Bucuresti a fost cuprins de flacari duminica dimineata, in Capitala,pe unul dintre cele mai mari bulevarde, Lascar Catargiu. Mai multe echipaje.

Un troleibuz a luat foc in centrul Bucurestiului

Un troleibuz a luat foc pe Bulevardul Lascar Catargiu din Capitala. Pompierii militari au anuntat ca intervin cu doua autospeciale de stingere, o masina de descarcerare si o ambulanta SMURD.

Protestele antirasism. Trump retrage membrii Garzii Nationale de pe strazile din Capitala SUA

Presedintele Donald Trump a dat ordin pentru inceperea procesului de retragere a membrilor Garzii Nationale din Washington DC, acum totul fiind sub control perfect, a anuntat liderul de la Casa Alba pe Twitter. De altfel, primarul capitalei SUA a cerut in mai multe randuri presedintelui sa retraga membrii Garzii Nationale si ofiterii federali din capitala.

Soferul vinovat de producerea accidentului cu sase masini din Capitala a ramas fara permis

Soferul care a provocat accidentul din Capitala, in care au fost implicate sase masini, a fost amendat si a ramas si fara permisul de conducere.

Nicusor Dan, despre troleibuzul in flacari din Capitala: Solicit explicatii publice de la Primarul General si de la directorul STB! Este inacceptabil ca viata oamenilor sa fie pusa in pericol pentru ca parcul auto al STB este invechit

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR in cursa pentru Primaria Capitalei, a reactionat, duminica, in urma incidentului din Bucuresti, unde un troleibuz al Societatii de Transport Bucuresti STB) a.

Fetita de doi ani din Bistrita, arsa cu apa fierbinte, adusa cu elicopterul la un spital din Capitala

O copila de doi ani, din Bistrita, care a fost arsa cu apa fierbinte si pe care parintii au tratat-o acasa timp de doua zile, a fost preluata astazi de un elicopter pentru a fi dusa la un spital din Capitala.

Noua politisti de la Furturi Auto din Capitala, confirmati cu coronavirus

Unsprezece politisti din cadrul structurii specializate in cercetarea furturilor auto din Politia Capitalei se afla in izolare, dupa ce 9 persoane din serviciu au fost confirmate cu coronavirus, a anuntat vineri institutia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )