Libnet.ro
UNICEF

22:45

Trump si Biden, limbaj dur in prima confruntare directa: Nu e nimic destept la tine, Joe! si Esti cel mai rau presedinte pe care l-a avut America

Antena3 Antena3,
Trump si Biden, limbaj dur in prima confruntare directa: Nu e nimic destept la tine, Joe! si Esti cel mai rau presedinte pe care l-a avut America

Presedintele american Donald Trump si contracandidatul democrat Joe Biden au folosit un limbaj fara menajamente in prima infruntare fata in fata, care s-a desfasurat in Cleveland, Ohio, si care a fost urmarita de zeci de milioane de oameni. Dezbaterea a durat 90 de minute si a fost moderata de Chris Wallace, de la Fox News. continuă pe Antena3

Reactia burselor dupa prima confruntare aprinsa dintre Trump si Biden

Indicele bursier futures SP 500 a scazut cu 0,5%, dupa o crestere de 0,7%, dupa prima confruntare a candidatilor la presedintia SUA Donld Trump si Joe Biden, caracterizata de Reuters drept aprinsa si haotica.

Prima dezbatere intre candidatii la alegerile prezidentiale din SUA: Trump se va dezlantui pentru a rasturna sondajele care il dau favorit pe Biden

Presedintele republican Donald Trump si candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, se vor intalni in premiera intr-o dezbatere marti seara, aceasta fiind prima confruntare directa din cele trei.

Alegeri SUA Cine a castigat prima confruntare prezidentiala

Sase din zece urmaritori ai dezbaterii dintre Joe Biden si Donald Trump sustin ca Biden este castigatorul. Doar 28% l-au sustinut pe Donald Trump, conform unui sondaj CNN.

ANALISTII Piata de capital, relaxata inaintea primei confruntari Trump - Biden

Adrian Codirlasu: Daca Biden iese presedinte, n-ar fi exclus ca, in functie de evolutia economiei, sa avem cresteri de dobanzi pe la mijlocul anului 2022 sau inceputul lui 2023, pentru a mai tempera inflatia * Adrian Mitroi: Am intrat in &171;K-economie &187;, adica un divort puternic intre capitalismul financiar si economia reala * ACTUALIZARE - Indicii din Statele Unite erau in urcare astazi, in ultima zi a lunii septembrie, pe fondul sperantelor in crestere de noi stimuli fiscali pentru sustinerea economiei, noteaza CNBC. *ACTUALIZARE - Pietele europene erau in scadere astazi, datele economice pozitive nefiind suficiente pentru a compensa ingrijorarile investitorilor in urma primei dezbateri prezidentiale din SUA, arata investing. com. --- *ACTUALIZARE- Presedintele Donald Trump si Joe Biden s-au confruntat ieri seara pe subiecte legate de economie, gestionarea pandemiei de Covid-19 si Curtea Suprema a Statelor Unite, intr-o prima dezbatere prezidentiala inflacarata care, de multe ori, a capatat tonuri personale. --- Prima dezbatere fata in fata dintre Donald Trump, actualul presedinte republican al Statelor Unite si candidatul democrat Joe Biden este programata sa inceapa in cateva ore ora 04. 00 a Romaniei), la Cleveland, in contextul in care, la data de 3 noiembrie, urmeaza sa aiba loc alegeri pentru fotoliul de la Casa Alba. Date fiind conditiile actuale, de pandemie, publicul de la dezbatere urmeaza sa fie foarte restrans comparativ cu anii trecuti.

intreruperi si insulte la prima dezbatere Trump-Biden

In urma cu cateva ore s-a incheiat dezbaterea de la Casa Alba dintre Trump si Biden. Iata cateva detalii despre cum a decurs prima lor dezbatere din Cleveland, oferite de BBC.

BURSELE LUMII Pietele internationale de actiuni, atente la prima dezbatere electorala Trump-Biden

Pietele europene s-au inscris pe un curs descendent ieri, investitorii asteptand cu atentie prima dezbatere electorala dintre actualul presedinte republican al SUA, Donald Trump, si contracandidatul sau democrat Joe Biden, programata pentru ora 04. 00 ora Romaniei).

LIVETEXT Alegeri SUA: Prima dezbatere Trump - Biden: Cine o modereaza si cum planuiesc cei doi sa se prezinte

Dupa luni de zile in care si-au aruncat tot felul de acuze si invective, a sosit ora confruntarii fata in fata: Donald Trump si Joe Biden se intalnesc marti noapte in dezbatere, cu 35 de zile inainte de alegerile prezidentiale americane, intr-o tensiune foarte mare, potrivit AFP. ---------------22:25 Joe Biden si-a facut publice declaratiile fiscale inainte de dezbaterea cu Trump Impozite de 299. 346 dolari 21:50 Atacurile au inceput cu cateva ore inainte Vrea Biden sa poarte casca ascunsa in ureche? A cerut Trump sa nu fie intrebat de mortii de Covid? .

Dezbatere Trump-Biden: Organizatorii au in vedere masuri mai dure pentru mentinerea ordinii in dezbaterile viitoare

Comisia responsabila de organizarea dezbaterilor electorale din Statele Unite a anuntat miercuri implementarea unor masuri suplimentare pentru mentinerea ordinii in timpul urmatoarelor dueluri televizate, a doua zi dupa dezbaterea plina incoerenta si plina de invenctive dintre Joe Biden si Donald Trump, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )