Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump impune taxe de 25% pentru bunuri din China. Beijingul avertizeaza ca va reactiona

Adevărul Adevărul,
Trump impune taxe de 25% pentru bunuri din China. Beijingul avertizeaza ca va reactiona

Presedintele american Donald Trump va impune taxe de 25% pentru bunuri chineze in valoare de 50 de miliarde de dolari, acuzand Beijingul de furt intelectual, scrie BBC. continuă pe Adevărul

UPDATE SUA impun tarife vamale de 25% pentru importuri din China n valoare de 50 miliarde dolari / China replica prin represalii echivalente si cere o actiune colectiva

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri impunerea de taxe vamale de 25% pentru importuri chinezesti in valoare de 50 de miliarde de dolari, continand tehnologii foarte importante in plan industrial, scrie AFP.

SUA impun tarife vamale de 25% pentru importuri din China n valoare de 50 miliarde dolari

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri impunerea de taxe vamale de 25% pentru importuri chinezesti in valoare de 50 de miliarde de dolari, continand tehnologii foarte importante in plan industrial, scrie AFP.

Ministrul Educatiei: Lucram la un proiect gigant, de 400 milioane de euro, cu burse pentru elevii din rural cu prezenta la scoala si stimularea profesorilor de excelenta sa predea la tara

Ministerul Educatiei lucreaza la un proiect gigant, in valoare de aproximativ 400 de milioane de euro, adresat scolilor si elevilor din mediul rural, unde rata de parasire si de abandon atinge 25%. Anuntul a fost facut de ministrul Valentin Popa, care a precizat ca jumatate din suma se va duce, sub forma de burse, la elevii cu o prezenta de peste 80% la scoala. O alta componenta a proiectului prevede sustinerea financiara a profesorilor de excelenta sa primeasca ore in regim de plata cu ora in scolile din mediul rural.

Veste de ULTIMA ORA pentru soferii din Romania: Cum poti cumpara o DACIA LOGAN cu doar 1.000 de euro!

Veste buna pentru soferii care sunt in cautarea unei masini noi la un pret redus. Licitatiile organizate de ANAF sunt o oportunitate in acest sens. Oferta de luna aceasta e o Dacia Logan. Un automobil marca.

Statele Unite vor acum sa impuna drepturi antidumping pentru maslinele din Spania, UE denunta o decizie inacceptabila

Departamentul american al Comertului a anuntat marti impunerea de drepturi antidumping si compensatorii pentru maslinele importate din Spania, apreciind ca aceste produse sunt subventionate si vandute la preturi inferioare valorii reale, scrie AFP.

Sfaturi pentru antreprenorii din industria de fashion. Care e formula succesului unui business?

Un antreprenor care vrea sa isi dezvolte un business in industria de fashion trebuie sa fie capabil sa se adapteze schimbarilor, sa invete sa se reinventeze intr-o piata din ce in ce mai diversificata, a declarat Otilia Brailoiu, fashion designer, la.

Business report: Zi decisiva pentru miliardele din Marea Neagra. Legea Offshore, la un pas de a primi unda verde; Scenariul ungar - cum ar deveni Pilonul II optional; Adio credite! Majoritatea romanilor vor fi respinsi de banci

Romania, in coada clasamentului investitiilor directe externe din Europa Romania se afla pe locul 13 in topul primelor 15 tari europene in functie de proiectele de investitii directe externe FDI), fiind depasita doar de Serbia si. Vine reglementarea sau chiar interzicerea masinilor cu volan pe dreapta. Fac 200 de victime anual Consiliului Interministerial de Siguranta Rutiera din cadrul ARR a avut o intalnire in data de 6 iunie 2018 cu reprezentantii RAR, APIA, ASF si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )