Libnet.ro
UNICEF

07:00

Veste de ULTIMA ORA pentru soferii din Romania: Cum poti cumpara o DACIA LOGAN cu doar 1.000 de euro!

B1 B1,
Veste de ULTIMA ORA pentru soferii din Romania: Cum poti cumpara o DACIA LOGAN cu doar 1.000 de euro!

Veste buna pentru soferii care sunt in cautarea unei masini noi la un pret redus. Licitatiile organizate de ANAF sunt o oportunitate in acest sens. Oferta de luna aceasta e o Dacia Logan. Un automobil marca. continuă pe B1

Ai masina la MANA A DOUA? Anunt de ultima ora pentru TOTI SOFERII din Romania: Principalele vizate sunt autoturismele aduse din GERMANIA

Anularea timbrului de mediu din 2017 a favorizat la cresterea volumului de inmatriculari si reinmatriculari pe piata masinilor rulate. in acest context, CarZZ. ro a realizat un chestionar pentru a afla topul.

Anunt de ULTIMA ORA pentru toti posesorii de DACIA DUSTER: Soferii romani sunt uluiti!

Dacia a dat lovitura pe piata auto din Germania unde se bate de la egal la egal cu cei mai titrati constructori germani. Duster a ajuns al cincilea cel mai vandut SUV in Germania, in timp ce Sandero este al.

Veste buna pentru soferii care ar putea fi prinsi cu ITP expirata

Veste buna pentru soferii care ar putea fi prinsi cu ITP expirata. Deputatii vor sa modifice din nou legea si au dat unda verde unui proiect potrivit caruia soferii nu vor mai ramane fara talonul.

Noi tarife pentru parcarile din Bucuresti

Primaria Capitalei ar putea aproba noi tarife pentru parcarile din Bucuresti. Un sofer ar putea sa plateasca 10 lei pe ora in centru. in prezent tariful pentru o ora in zona 0 a Capitalei este de 1,5 lei.

Ministrul Educatiei: Lucram la un proiect gigant, de 400 milioane de euro, cu burse pentru elevii din rural cu prezenta la scoala si stimularea profesorilor de excelenta sa predea la tara

Ministerul Educatiei lucreaza la un proiect gigant, in valoare de aproximativ 400 de milioane de euro, adresat scolilor si elevilor din mediul rural, unde rata de parasire si de abandon atinge 25%. Anuntul a fost facut de ministrul Valentin Popa, care a precizat ca jumatate din suma se va duce, sub forma de burse, la elevii cu o prezenta de peste 80% la scoala. O alta componenta a proiectului prevede sustinerea financiara a profesorilor de excelenta sa primeasca ore in regim de plata cu ora in scolile din mediul rural.

IMM-urile si antreprenorii din Romania, incurajati sa patrunda pe piata SUA

Prin programul Smart Start USA, acestia pot accesa finantare pentru extindere pe piata nord-americana * Ilan Laufer: Romania are nevoie de un program care sa sprijine IMM-urile si patrunderea acestora pe pietele externe, si care sa nu mai depinda de niciun guvern ori alta institutie publica Proiectul Smart Start USA, initiat si coordonat de Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, este un program destinat facilitarii accesului IMM-urilor din Romania, si din Europa de Est, pe piata americana, prin crearea unui parteriat extins cu autoritatile locale, camerele de comert, sindicatele si societatea civila.

MedLife achizitioneaza SfatulMedicului.ro, cea mai mare platforma de informatii medicale din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitia in proportie de 100% a platformei sfatulmedicului. ro cel mai mare hub de informatii medicale din Romania. infintat in urma.

ACUZATII INCENDIARE la adresa PSD-ALDE: E cel mai mare jaf din ROMANIA

Deputatul Remus Borza critica initiativa privind infiintarea Fondului Suveran, pe care o califica drept cel mai mare jaf din Romania. Potrivit demnitarului, in actuala forma, FSDI este nefunctional si nu.

SMILEY a recunoscut TOT! Persoana care i-a FURAT inima nu e din ROMANIA! Fanilor nu le-a venit sa creada (FOTO)

Celebrul cantaret Smiley este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! Solistul are fani nu doar in randul romanilor, ci si in randul rezidentilor straini, asa cum insusi solistul a.

Forumul Judecatorilor din Romania, REACTIE DURA dupa atacurile de la mitingul PSD la adresa magistratilor

Forumul Judecatorilor din Romania FJR) reactioneaza extrem de dur dupa declaratiile liderului PSD, Liviu Dragnea, si ale presedintelui ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, de la mitingul de sambata din Piata.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )