Libnet.ro
UNICEF

06:30

Care sunt principalele centre de testare pentru coronavirus din judetul Cluj

B1 B1,
Care sunt principalele centre de testare pentru coronavirus din judetul Cluj

Pandemia de coronavirus atinge un nivel ingrijorator si in judetul Cluj. in ultimele 24 de ore 228 de persoane au fost depistate pozitiv la testul pentru coronavirus. De asemenea, municipiul Cluj-Napoca a. continuă pe B1

Maratonul rePORNIM economia: oportunitatile din principalele centre economice din vestul tarii

In perioada 12 - 16 octombrie 2020, evenimentele din cadrul Maratonului de business regional rePORNIM economia, organizat in format digital de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania, s-au concentrat asupra oportunitatilor din principalele centre economice in vestul Romaniei: Timisoara, Oradea si Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat de presa al CCIFER.

Elevii solicita sa fie introdusi pe lista prioritara de testare pentru COVID-19

Consiliul National al Elevilor CNE) solicita introducerea elevilor pe lista prioritara de testare pentru COVID-19, pentru ca petrec, in medie, sase ore pe zi in aceeasi incapere, alaturi de colegii lor, aflandu-se intr-un risc ridicat de infectare.

Consiliul National al Elevilor solicita ca elevii sa fie pe lista prioritara de testare pentru COVID-19

Consiliul National al Elevilor cere caelevii sa se afle pe lista prioritara de testare pentru COVID-19. Acestia sustin ca riscul de infectare este unul ridicat, intrucat acestia stau aproape zilnic.

CORONAVIRUS |Medicul Cristian Oancea: Sunt tineri care, aparent fara comorbiditati, intra in Terapie Intensiva si decedeaza Care sunt explicatiile

Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, a declarat ca multi tineri infectati cu coronavirus, dar fara comorbiditati, ajung la Terapie Intensiva cu forme severe ale bolii.

Trump se va testa pentru coronavirus inainte de urmatoarea dezbatere prezidentiala cu democratul Joe Biden

Donald Trump a declarat ca se va testa pentru coronavirus inainte de urmatoarea dezbatere prezidentiala cu democratul Joe Biden, din aceasta saptamana, conform Reuters.

Marea catastrofa din lume nu este coronavirus. Din alt motiv au murit peste 5 milioane de oameni in 2020: cu ce ne confruntam

Pandemia de COVID-19 perturba lumea asa cum o stiam noi. Cu un impact grav asupra vietilor umane si a activitatilor economice. Raspandirea la nivel mondial ameninta sa afecteze milioane de oameni. Oameni deja vulnerabili din cauza insecuritatii alimentare. Dar si din cauza malnutritiei si a efectelor conflictelor si a altor dezastre. Marea catastrofa din lume .

Digi24: EXCLUSIV Ziua decisiva pentru scandalurile din PNL. Cine sunt cei care asteapta aprobarea pentru locul norocos pe listele pentru 6 decembrie

Este fierbere mare in mai multe organizatii PNL din tara. Astazi are loc sedinta conducerii PNL in care premierul Ludovic Orban va decide cine sunt norocosii castigatori ai unui loc eligibil pe listele pentru alegerile din 6 decembrie. Nu este usor sa obtii un loc eligibil, mai ales cand faci parte din aceeasi circumscriptie cu ministrii, au declarat surse liberale pentru Digi24. ro.

China creste rapid numarul persoanelor care sunt injectate cu vaccinurile sale experimentale

China creste rapid numarul persoanelor care sunt injectate cu vaccinurile sale experimentale, un oras oferind un vaccin populatiei, in timp ce o companie de biotehnologie ofera un altul gratuit studentilor care pleaca in strainatate, potrivit CNBC.

Viviana Sposub a fost testata pozitiv pentru coronavirus: Am fost si eu depistata cu virusul Covid-19

Viviana Sposub a decis sa isi facatestul PCR pentru depistarea noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. in cursul zilei de astazi vedeta a primit si rezultatul, care, din nefericire, i-a adus o veste la care nu.

VIDEO Anisie, dupa balbele Prefecturii: Cresele si afterschool-urile raman deschise Hotararea care prevedea inchiderea lor a fost revocata Ministrul Educatiei i-ar fi transmis prefectului din timp care sunt prevederile legale

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat luni seara ca cresele si afterschool-urile raman deschise in Capitala, dupa ce hotararea Comitetului pentru Situatii de Urgenta a municipiului Bucuresti care pevedea ca acestea si universitatile vor fi inchise a fost revocata. Anisie a subliniat ca se astepta ca azi sa se ia o decizie clara, pentru ca i-a comunicat prefectului Bucurestiului, Gheorghe Cojanu, care sunt prevederile legale. Noi precizari ale Prefecturii Capitalei: Cresele si after-school-urile NU se inchid Balbe in lant ale PrefecturiiMasca, obligatorie in toate spatiile publice din Bucuresti, incepand de la miezul noptii Scolile trec la cursuri exclusiv online.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )